W jaki sposób odesłać projekt?

Problem:

1- Jak odesłać projekt? czyli dodać plik i odesłać go mailem. W zaproszeniu rzeczywiście jest "wyślij e-mail", ale klient otrzymuje pustą stronę.

2- Dyskusja nie działa?

3- Klient, gdy otrzyma swój e-mail i zarejestruje się w Lynkoa (trochę mu to przeszkadza; pożądane byłoby, aby administrator stworzył dla klienta login i hasło (pomysł....)).

Problem polega na tym, że nie wie, że musi udać się do mycadplace (u góry po prawej), a także za pierwszym razem, gdy się nie pojawia.

To sprawia, że to oprogramowanie nie jest zbyt atrakcyjne, według różnych klientów.

4- jeden administrator do tworzenia projektów (w trakcie edycji)

Mamy nadzieję, że to oprogramowanie będzie się rozwijać i ulepszać w przyszłości, zapewniając wspaniałą przyszłość.

DESAUTEL

Witam

Może być zgłoszony do grupy doskonalenia:

http://www.lynkoa.com/groupes/am%C3%A9lioration-de-lynkoa

Witam

Postaram się odpowiedzieć Ci punkt po punkcie:

1/ czy możesz spróbować mnie zaprosić (fchosson@lynkoa.com), pusta wiadomość wydaje mi się dziwna, chciałbym sprawdzić.

2/ Co sprawia, że mówisz, że dyskusja nie działa, czy mówisz o module po prawej stronie, gdy jesteś w plikach? O co dokładnie chodzi? Czy pojawia się komunikat o błędzie?

3/ Masz absolutną rację w tej kwestii i zamierzamy usprawnić proces zapraszania: Gdy Twój klient otrzyma wiadomość e-mail, kliknie w link, utworzy swoje konto i zaraz potem zostanie automatycznie przekierowany na stronę projektu, na który został zaproszony, ta funkcja zostanie wdrożona pod koniec marca.

4/ Tak samo, pod koniec marca wprowadzimy możliwość zdefiniowania przez firmę kilku osób z możliwością tworzenia projektów.

W przypadku punktów 1 i 2 podaj nam więcej szczegółów, abyśmy mogli Ci lepiej pomóc.

Pozdrowienia

F.Chosson

Dobry wieczór

Postawiłem to samo dla 3- klientom nie podoba się fakt założenia konta. 

W rezultacie, na razie udostępniłem folder tylko innemu członkowi lynkoa, ale musiałem zainwestować w dysk w chmurze do przesyłania plików, gdzie wystarczy podać adres e-mail i hasło, które komunikuję klientowi.

Witam

niekoniecznie jest to idealne rozwiązanie, ale utworzenie konta na Lynkoa zajmuje 1 minutę.

Tak więc dla punktu 3 osobiście tworzę konto mojego klienta i wysyłam mu link do dokumentu z jego loginem i hasłem.

Jeszcze nie jest idealnie, ale stosunek ceny do powierzchni i funkcjonalności pozostaje bezkonkurencyjny.

Pozdrowienia