Jak znaleźć interfejs w trybie klasycznym w programie Draftsight?

Witam, właśnie zainstalowałem Draft sight, ale jak myślę, że jestem na macu, przechodzi bezpośrednio w osobny tryb okna!Szukam sposobu na przełączenie na klasyczny tryb wyświetlania, taki jak w Autocad.

Witam, musisz przejść do menu okna, a następnie zmienić interfejs użytkownika (interfejs użytkownika), a następnie wybrać "tryb paska narzędzi o stałym stylu" i ponownie uruchomić. Oto wyjaśnienie w języku angielskim: Windows Menu To menu zawiera nietypowe polecenie, Przełącz tryb interfejsu użytkownika. Przełącza interfejs użytkownika DraftSight między stylami Mac i Windows: Styl Maca - wszystkie elementy interfejsu użytkownika są od siebie niezależne, co moim zdaniem irytuje. Przeciągnij okno rysunku, a wszystko inne pozostanie na swoim miejscu. Niektórym ludziom się to podoba, najwyraźniej. Styl Windows -- ten tryb nazywa się "trybem paska narzędzi ze stałym stylem" i zaczyna działać dopiero po zamknięciu i ponownym uruchomieniu DraftSight.

Cóż, raz było to na Macu, nie miałem czasu odpowiedzieć...  

FYI, pod Yosemite w drafcie 2015 zmiana interfejsu użytkownika nie działa.

Radzę sprawdzić w Preferencjach/Interfejsie (cmd+?), w przeciwnym razie, jeśli umieścisz swoje okna na miejscu, w szczególności noname przy każdym otwieraniu i zamykaniu, zawsze będą one w wybranym miejscu

Więc oczywiście wszystko zależy od tego, czy MacUser czy MacSwithcher, ale reaguje jak PSE