Jestem osobą, która odkrywa DRAFT SIGHT od kilku tygodni.
Wczoraj wieczorem rysunek, który robiłem (plan DOMU) zniknął, gdy rysowałem okrąg, niemożliwy do znalezienia, gdyby ktoś mógł mi pomóc.
Dziękuję
Philippe
capture_decran_28.png
Jestem osobą, która odkrywa DRAFT SIGHT od kilku tygodni.
Wczoraj wieczorem rysunek, który robiłem (plan DOMU) zniknął, gdy rysowałem okrąg, niemożliwy do znalezienia, gdyby ktoś mógł mi pomóc.
Dziękuję
Philippe
Witam
Czy zajrzałeś do C, a następnie temp, aby sprawdzić, czy istnieje kopia zapasowa pliku??? Albo głupie pytanie, ale czy próbowałeś dwukrotnie kliknąć koło ruletki w oknie, aby sprawdzić, czy pojawi się ponownie??? Jeśli nie, czy mógłbyś umieścić swój DWG lub DXF w poście, abyśmy mogli przeprowadzić kilka testów???
Próbowałem wielu manipulacji, ale absolutnie nie jestem specjalistą , ale oto mój plik DWG w PJ...
Jest to pozwolenie na budowę (PC), na podstawie którego chciałem ruszyć do przodu w ten weekend, ale nie udało się...
Gdybyś znalazł moje plany na MODELE, (moja praca jest nadal widoczna na ARKUSZU1 i ARKUSZU2, ale po kliknięciu na nią też nic się nie pojawia!!).
Cóż, jestem naprawdę nowicjuszem!!
Dziękuję
Witam
Wykonując następujące czynności:
- Z zakładek: Wyświetl / Powiększ / Dostosuj
- lub z okna sterowania: zoom / AJ (regulacja)
Rysunek zostanie ponownie wyostrzony w rzutni.
W porządku, znowu tu jest, ale nie pytaj mnie, jak to zrobiłem, bo nie wiem... Zrobiłem tak wiele rzeczy... Jeśli kiedykolwiek będzie to dla ciebie dobre, nie zapomnij potwierdzić mnie jako najlepszej odpowiedzi... Dziękuję i do zobaczenia wkrótce na stronie ;-)
Brakuje mi wielu danych, ale już dziękuję...