Witam
Chcę umieścić na moich stronach internetowych e-rysunek witryny, którą tworzę na temat wzornictwa przemysłowego.
Oto przykład tego, co chciałbym:
http://edpi.free.fr/site/documents/publish3D/piece4/piece4.htm
Pozwala mi to na posiadanie 3D na osobistej stronie, ale jak mogę zintegrować edrawing?
Z poważaniem
Alan
1 polubienie
Formaty 3D, Xml lub VRML wydają mi się bardziej powszechne.
Musisz "tylko" znaleźć i dodać odtwarzacz, tak jak w przypadku filmu.
Zobacz plik PDF 3D:
- Z części lub ASM utwórz plik/zapisz jako
- wybierz Adobe Portable document Format (*.pdf)
- zaznacz "zapisz w pdf3D"
FYI, link, który podałeś jako przykład, nie działa z Chrome.
Czy przeanalizowałeś kod źródłowy swojego przykładu?
widocznie dostanie wtyczkę bezposrednio z SW.
1 polubienie
Witam
Już link w google chrome mówi, że konieczne jest użycie przeglądarki internet explorer....
W przeciwnym razie dzięki eDrawing pro możesz nagrywać w .htm
Por. przykład
123-aa0110.htm
1 polubienie
Witam
To samo dotyczy mnie, nie mogę sobie wyobrazić przykładu.
Na tej stronie oferują 3 rozwiązania :
http://www.solidsmack.com/cad/how-to-embed-3d-pdf-edrawings-and-more-into-a-blog-post-or-web-page/
Edrawing, 3D PDF lub 3DVIA: do przetestowania, ale niezbyt przekonujące z Google Chrome!
Może za pomocą przeglądarki MyCAD Viewer można dołączyć ją do strony internetowej (osadzonej)?
Dziękuję za pomoc.
Wiem, że przykład można oglądać tylko za pomocą przeglądarki Internet Explorer.
To, co mnie interesuje w korzystaniu z e-rysunku na stronie, to pomoc osobom uczącym się wzornictwa przemysłowego w przetwarzaniu ćwiczeń z modelem 3D, który można umieścić w głównych widokach (Przód, góra, ...). Edrawing to robi i widziałem ten przykład bezpośrednio osadzony w witrynie. Ale nie rozumiem, jak oni to zrobili i nikt o tym nie wie w Lycée Camus.
W przypadku innych formatów 3D zamierzam go wypróbować i zobaczyć, co mogę z niego uzyskać.
Wciąż szukam, czy inni ludzie mają pomysły...
1 polubienie
Witam Panie APARICIO, węsząc trochę znalazłem makro, które nagrywa bezpośrednio w e-rysunku (w załączeniu), może ułatwiłoby to otwarcie pokoju na Twojej stronie?
Pourriez_vous mi również zwrócić adres swojej strony internetowej, dziękuję
Informuj mnie na bieżąco
Z poważaniem, Nicolas
save_as_edrawing.swp
Zadam to pytanie ponownie po innych próbach
1 polubienie