Witam
Zamodelowałem 4-stronną podłużnicę z blachy, która dobrze się rozkłada, gdy otwieram NESTINWORKS do
Pojawia się zagnieżdżenie wiadomości, czy ktoś zna ten "problem"?
Zobacz załączone pliki
Z poważaniem, Pierre
message_nestingworks.jpg
Witam
Zamodelowałem 4-stronną podłużnicę z blachy, która dobrze się rozkłada, gdy otwieram NESTINWORKS do
Pojawia się zagnieżdżenie wiadomości, czy ktoś zna ten "problem"?
Zobacz załączone pliki
Z poważaniem, Pierre
Witam
Myślę, że to dlatego, że to kawałek. Czy wykonałeś jakieś 4-częściowe konfiguracje wkrętów do blachy?
Śruba 4-częściowa? Nie rozumiem tego
Przy normalnych pracach nestingowych uwzględnia się część blaszaną w całości, wszystkie rozłożone-
Tyle tylko, że nie ma, z tą wiadomością
Autokorektor Dsl, twoje części! To normalne, masz JEDNĄ część z czterema korpusami z blachy i nie sądzę, aby NestingWorks obsługiwało wiele obiektów...
Z tego, co widziałem, obsługuje złożenia i części, ale nie wiele obiektów.
tak, kiedy pytam Nestingworks, czy części wielobryłowe, prosi o montaż
A procedura trwa, z wyjątkiem tego, że nie ma, dlaczego?
W jaki sposób można "oszukiwać", jeśli taki istnieje?
w każdym razie bardzo dziękuję, Pierre
Dobry wieczór Pierre32 ;-)
Sztuka żucia jest przydatna w obróbce blach (a zwłaszcza w innych miejscach), ale wydaje się, że go nie zadowala.
Czy mógłbyś opublikować swój artykuł, abyśmy mogli zobaczyć, czy coś przykuwa naszą uwagę.
Pozdrowienia
Cóż, mój bez tego jest to normalne, w zespole są części z JEDNĄ funkcją blachy, więc wie, która funkcja się rozwinęła, ale w części wielobryłowej z kilkoma funkcjami blachy już nie wie, jak zarządzać...
Znalazłem rozwiązanie, najpierw wykonałem wszystkie rozłożone arkusze - z 4 boków podłużnicy - a następnie otworzyłem Nestingworks i tam "cud" wszystkie rozłożone arkusze są obecne do zagnieżdżania,
Ufff!!!! - zobacz załącznik -
PS: nadal szukam dodatku SW do utworzenia pliku CN wyślij go
w Plasmatome, "ze słyszenia" SolidNEST, z kim się skontaktować?, złożyłem zapytanie na stronie, brak wiadomości, jaka jest jego cena? Ktoś ma pomysł?
Dobra robota, nie pomyślałem, aby zrobić 4 rozłożone w pokoju. Odkąd tam są, NestingWorks nie szuka już błędów, aby ich szukać... ^_^
Dziękuję Wam wszystkim