Nestingworks Add-in - Komunikat o błędzie

Witam

Zamodelowałem 4-stronną podłużnicę z blachy, która dobrze się rozkłada, gdy otwieram NESTINWORKS do

Pojawia się zagnieżdżenie wiadomości, czy ktoś zna ten "problem"?

Zobacz załączone pliki

Z poważaniem, Pierre

message_nestingworks.jpg

Witam

Myślę, że to dlatego, że to kawałek. Czy wykonałeś jakieś 4-częściowe konfiguracje wkrętów do blachy?

Śruba 4-częściowa? Nie rozumiem tego

Przy normalnych pracach nestingowych uwzględnia się część blaszaną w całości, wszystkie rozłożone-

Tyle tylko, że nie ma, z tą wiadomością

Autokorektor Dsl, twoje części! To normalne, masz JEDNĄ  część z czterema korpusami z blachy i nie sądzę, aby NestingWorks obsługiwało wiele obiektów...

Z tego, co widziałem, obsługuje złożenia i części, ale nie wiele obiektów.

tak, kiedy pytam Nestingworks, czy części wielobryłowe, prosi o montaż

A procedura trwa, z wyjątkiem tego, że nie ma, dlaczego?

W jaki sposób można "oszukiwać", jeśli taki istnieje?

w każdym razie bardzo dziękuję, Pierre

Dobry wieczór Pierre32  ;-)

Sztuka żucia jest przydatna w obróbce blach (a zwłaszcza w innych miejscach), ale wydaje się, że go nie zadowala.

Czy mógłbyś opublikować swój artykuł, abyśmy mogli zobaczyć, czy coś przykuwa naszą uwagę.

Pozdrowienia

1 polubienie

Cóż, mój bez tego jest to normalne, w zespole są części z JEDNĄ funkcją blachy, więc wie, która funkcja się rozwinęła, ale w części wielobryłowej z kilkoma funkcjami blachy już nie wie, jak zarządzać...

1 polubienie

Witam

W załączeniu znajduje się plik z

limon_debillarde.sldprt

Znalazłem rozwiązanie, najpierw wykonałem wszystkie rozłożone arkusze - z 4 boków podłużnicy - a następnie otworzyłem Nestingworks i tam "cud" wszystkie rozłożone arkusze są obecne do zagnieżdżania,

Ufff!!!!   - zobacz załącznik -

PS: nadal szukam dodatku SW do utworzenia pliku CN wyślij go

w Plasmatome, "ze słyszenia" SolidNEST, z kim się skontaktować?, złożyłem zapytanie na stronie, brak wiadomości, jaka jest jego cena? Ktoś ma pomysł?

nestingworks_ok.pdf
2 polubienia

Dobra robota, nie pomyślałem, aby zrobić 4 rozłożone w pokoju. Odkąd tam są, NestingWorks nie szuka już błędów, aby ich szukać...   ^_^

1 polubienie

Dziękuję Wam wszystkim