Konfigurowanie zespołu ze skonfigurowanymi częściami

Witam

Chcę stworzyć zespół podkładki (ta podkładka ma kilka konfiguracji)

W tym AS znajduje się podkładka ze wszystkimi jej konfiguracjami i również z jej konfiguracjami.

Moje pytanie brzmi: jak stworzyć AS, że kiedy zmieniam konfigurację mojego AS, zmienia konfigurację mojej podkładki i, a także okrągłe powtarzanie moich

Dziękuję

Klikasz prawym przyciskiem myszy na komponent, który chcesz skonfigurować/ "konfiguruj komponent".
W tabeli, która zostanie otwarta, należy wybrać konfigurację komponentu, który ma być używany w żądanej konfiguracji zespołu (którą można utworzyć na bieżąco w tej samej tabeli).
Możesz wybrać wiele komponentów, aby skonfigurować je razem.

W przypadku cyklicznego powtarzania zwykle następuje następująco.

6 polubień

Musisz stworzyć rodzinę części w swoim zespole i kontrolować konfigurację podkładki lub za pomocą tabeli Excel.

Aby stworzyć rodzinę części, najprostszym sposobem jest ręczne utworzenie 2 konfiguracji z 2 rozmiarami (konfiguracją) podkładek i 2 rozmiarami (konfiguracją) różnych.

Następnie wstaw rodzinę części i wybierz tryb automatyczny, wszystko, co musisz zrobić, to zmodyfikować tę rodzinę części, aby dodać różne wartości i ewentualnie zmienić nazwę konfiguracji z równaniami lub nie.

1 polubienie