Witam, ktoś wie, jak zrobić z oryginalnej części, składającej się z kilku funkcji, konfigurację tej części tak, aby ta nowa konfiguracja była oryginalną częścią symetryczną. Dziękuję bardzo.
Może być teraz inna metoda, ponieważ zrobiłem ten samouczek ponad dwa lata temu...
Tak, dziękuję, to naprawdę metoda, która zadziałała. Zestaw użyty do wykonania konfiguracji nie powinien zostać zapisany?
Nie ma potrzeby otwierania części i zapisywania jej po utworzeniu symetrii w złożeniu.
Przymierzyłem inny projekt, pierwsza część zadziałała bez problemu, ale następna już nie. Tutaj jest to wiata samochodowa pionowa symetryczna w zespole z płaszczyzną pośrodku. Jednak w części konfiguracja jest przesuwana tak, jakby symetria w zespole została osiągnięta przy użyciu innej płaszczyzny niż wybrana.
configuration_symetrie.sldasm
Przykro mi, ale nie mogę otworzyć twojego asm, ponieważ jestem pod 2016 roku, ale normalnie, jeśli zrobiłeś wszystko jak za pierwszym razem; Nie rozumiem, dlaczego to już nie działa.
Nie martw się, zajmę się tym później. Jeszcze raz dziękuję za informację, bardzo mi to pomogło.