Cóż, spróbowałem i jest o wiele lepiej, cała moja blacha jest idealnie rozłożona,
Teraz mam jeszcze 2 maluchy
Zmartwień.
Nie mam już żadnego pliku DWG wygenerowanego na koniec operacji, ale trzymam rysunek otwarty, więc nie jest tak źle, że mogę go samodzielnie zapisać.
A moja praca z blachą nie jest do końca dobrze zorientowana.
Niektóre są na krawędzi, inne są lekko nachylone, co jest problematyczne przy stosowaniu cięcia laserowego.
Jeśli usuniesz konfigurację rozwinięcia blachy nachylonej części lub na krawędzi i ponownie uruchomisz blachę, nadal masz tę samą wadę?
Zdarza się to również, gdy całkowicie zmodyfikujesz blachę, płaski wzór staje się całkowicie błędny i jedynym sposobem jest usunięcie tej konfiguracji i ponowne jej wykonanie (tutaj za pomocą blachy)
Witam
Rzeczywiście, w niektórych przypadkach rzeczywiście pojawia się problem z orientacją.
Otworzyłem zgłoszenie, abyśmy mogli przeanalizować ten problem:
R&Dmy - Anomalia #161284
Widok w stanie rozłożonym jest pochylony
Jeśli chodzi o problem z generowaniem DWG, nie odtwarzam go.
Czy możesz mi opowiedzieć o swojej metodologii?
Szczerze
Witam
Dziękuję za zwrócenie uwagi na mój problem 
Następnie do eksportu działało bez problemów przed aktualizacją.
Ponieważ narzędzie nie jest już uruchamiane w formacie DWG, muszę pozostawić rysunek otwarty, aby samodzielnie go zapisać.
W załączeniu znajdują się parametry SMM.
Dziękuję!
Witam
Czy problem występuje tylko w pliku?
Ponieważ nie odtwarzam problemu, kiedy generuję plik DWG, tworzy go za mnie:

z tymi samymi opcjami:
Pozdrowienia
Witam
Nie, mam taką sytuację w dowolnym pliku.
Zrobiłem kilka testów i po odznaczeniu (aktywacja Force 3D) generuje plik DWG i jeśli jest zaznaczony, nie generuje już dla mnie żadnego. Powtórzyłem operację kilka razy z tym samym skutkiem za każdym razem.