Konwersja "slddrw" na "dwg"

Witam 

Zauważyłem, że można otworzyć "slddrw " (ciężki) z "edrawings" w rekordowo krótkim czasie (nawet jeśli te ostatnie są uszkodzone!), więc wnioskuję, że rysunki są nadal obecne w "slddrw",

Moje pytanie brzmi, czy istnieje sposób na przekonwertowanie tych "slddrw" na "dwg" bez ponownego generowania rysunków,

(z góry dzięki). 

Witam

Tak, jest to możliwe, ale z *.slddrw=>dwg yes", ale slddraw????

w przeciwnym razie spróbuj tego = > https://www.filesuffix.com/fr/extension/slddraw

Miłego dnia i wesołych wakacji.

AR.

1 polubienie

2 ścieżki możliwe bez testowania, mogą być otwarte w trybie tylko do odczytu przed eksportem lub odłączonym rysunkiem.

Aby otworzyć w trybie tylko do odczytu:

Aby eksportować szybciej, robię to klatka po klatce (zazwyczaj interesuje mnie tylko widok z góry. Na planie z eksportem 77000 komponentów cały plan to około 12 godzin... Tylko dla jednego z 2 istniejących widoków, mniej niż godzina, aby to zrobić, kliknij widok i w lewym okienku rozwiń, zapisz widok jako i kliknij dyskietkę. (czas nagrania dla części nie ma już z tym nic wspólnego)

A potem, jeśli to konieczne, przywracam tylko 2 lub więcej  widoków pod oprogramowanie drafsight lub inne w dxf lub dwg według własnego wyboru.

1 polubienie