Witam
Dlaczego w oknie dialogowym Równania znajduję ten sam wymiar kilka razy . Na przykład wymiar D1@Plan ujęcia z przesunięciem pojawia się do 5 razy. Kiedy modyfikuję jedną, inne podążają za mną, ale mnie to intryguje.
Mrerci powiedział:
Witam
Dlaczego w oknie dialogowym Równania znajduję ten sam wymiar kilka razy . Na przykład wymiar D1@Plan ujęcia z przesunięciem pojawia się do 5 razy. Kiedy modyfikuję jedną, inne podążają za mną, ale mnie to intryguje.
Mrerci powiedział:
Witam
Czy możesz opublikować swój artykuł do analizy?
Pozdrowienia
Witaj d.roger,
Przepraszam za spóźniony zwrot i dziękuję za przyjrzenie się mojemu problemowi.
Plik, o którym mowa, jest w PJ.
Na przykład, jeśli filtruję według słowa ramka, wynik dobrze ilustruje mój problem.
Witam
Wymiary pojawiają się tyle razy, ile są używane przez różne funkcje. Twój wymiar "D1@Plan Door Block Frame" pojawia się 5 razy, ponieważ jest używany przez 5 funkcji, możesz zobaczyć te relacje, klikając prawym przyciskiem myszy, a następnie "Rodzic/Dziecko... " na funkcjach, patrz na załączonym obrazie. To trochę destabilizujące, ale moja wiara jest całkiem logiczna.
Pozdrowienia
Witaj Rogerze,
Jest to rzeczywiście dość mylące, spodziewałem się, że pojawi się tylko jedna linia na stronę, powielanie linii o dokładnie tej samej nazwie nie pomaga w jasności, ale hej, tak to już jest. Dziękuję za odpowiedź.
Cdlt powiedział: