Przepraszam, jeśli to pytanie zostało zadane. Stworzyłem symetryczny pokój, wykonuję swój pierwszy rysunek (mojego pokoju rodzica), a następnie drugi rysunek (mojego pokoju dziecięcego). Moje pytanie dotyczy tego punktu, chciałbym utworzyć automatyczny blok, który wskazywałby nazwę pliku części nadrzędnej na planie mojej części potomnej, aby uniknąć ponownego tworzenia nowego wymiaru, który nie miałby sensu.
Jeśli dobrze rozumiem, chcesz pobrać nazwę części nadrzędnej, aby w warsztacie, patrząc na część podrzędną, odwoływały się do części nadrzędnej, ale w symetrii.
Na moim zdjęciu element macierzysty nazywa się kuwerrtyna symowa o wymiarach 500x500, a dziecko i jego symetria.
W koncepcji twoja metoda działa, ale to, czego szukam, a raczej unikanie wykonywania tych manipulacji, aby dodać widok części nadrzędnej (strata czasu na zaznaczanie odniesienia do rodzica w adnotacji). Chciałbym więc stworzyć blok, który wskazywałby nazwę pliku części nadrzędnej (do śledzenia w warsztacie, jak określiłeś w swoim ostatnim komentarzu).