Witam
Używam $PRP:"SW-Created Date", aby wskazać datę utworzenia na mojej karcie danych.
Wydawałoby się, że ta data jest powszechna i unikalna dla mojego pokoju, a nie dla mojej konfiguracji pokoju. Czy można rozróżnić tę datę ze względu na konfigurację? Jeśli tak, to z jaką instrukcją.
Ponadto ta data jest bardzo kompletna z godzinami. Czy możliwe jest posiadanie tych informacji w krótkim formacie DD/MM/RRRR?
Dziękujemy za Twoją opinię
LSE
Witam
Nie sądzę, aby możliwe było rozróżnienie daty utworzenia na podstawie konfiguracji innej niż makro, ponieważ ta data jest datą utworzenia pliku.
W przypadku formatu daty krótkiej można użyć $PRP:"SW-Data krótka" zamiast $PRP:"Data utworzenia SW"
Pozdrowienia
1 polubienie
Witaj Rogerze,
Dziękujemy za Twoją opinię. Czy to oznacza, że moja data zmieni się, gdy zmienię indeks wersji lub opis daty utworzenia planu?
Pozdrowienia
LSE
Tak, rzeczywiście, ponieważ $PRP:"SW-Short Date wywołuje bieżącą datę, aby uniknąć tego rodzaju niedogodności, zarządzam datą utworzenia za pomocą makra przed wstawieniem jej jako tekstu do właściwości. To samo dotyczy daty przeglądu, jeśli zajdzie taka potrzeba.
Pozdrowienia