Mnóstwo samouczków!

Witaj Lynkoa @communauté! 

Wielu z Was wzięło udział w wyzwaniu myCADday dotyczącym projektowania samouczków SOLIDWORKS i gratuluję Wam! Twoje tutoriale są zawsze prawdziwą pomocą dla społeczności, ponieważ pozwalają Ci wymieniać się swoimi umiejętnościami, a także pomagają początkującym ;) Nie wahaj się więc dodać swoich samouczków w sekcji samouczków , aby każdy mógł mieć do nich dostęp :) I oczywiście dodam też trochę osobiście!! Dzisiaj będzie jeden:)

Miłego dnia wszystkim 

Coralie   

8 polubień

Witam @Coralie

Chciałbym podzielić się z wami obawami dotyczącymi samouczków.
Widzę, że firmy prawie (lub nie prawie) zajmują się formą SPAMU. Zadowalają się linkowaniem bez żadnej wartości dodanej, ponieważ niektóre linki są fałszywe
Jako przykład, to społeczeństwo po prostu mówi. Online tutaj: http://https://www.cti-formation.fr/actualite/249-tutoriel-dessin-industriel-modeliser-un-avion-en-3d-avec-solidworks.spam

Ponadto nie ma dowodu na to, że trener jest członkiem forum, a w każdym razie nie jest aktywnym współtwórcą, w przeciwnym razie byłoby to widoczne. Wystarczy spojrzeć na to, co robią wszyscy prawdziwi użytkownicy forum w sekcji "Członkowie"

Moim zdaniem to do moderatorów należy posprzątanie z dwóch powodów: Visiativ zapewnia szkolenia, przestrzeń samouczków jest bardzo często powiązana z pytaniami rozwiązanymi dzięki forum i które często są instrukcją obsługi proponowanej rozdzielczości. Rozwiązuje to również powtarzające się pytania, zwłaszcza w przypadku blachy.

Pozdrowienia

EDIT  , przepraszam za zmianę, ale wygląda na to, że jest jakiś błąd (zgłosiłem go w odpowiedniej grupie "problem na lynkoa"). Im więcej polubień umieścisz i tym bardziej oznacza to polubienia  ;-) To dziwne!

7 polubień

Witaj @Zozo_mp

Dziękujemy za czujność, rzeczywiście nie jest to treść, której szukamy... Przekazuję informacje! 

+ Zwracam uwagę na problem z lubieniem ;)

Miłego dnia dla Ciebie i społeczności! 

Koralowiec :)

Chciałbym również skorzystać z okazji, aby przypomnieć, że pozostały Wam tylko 2 dni do zakończenia wyzwania SOLIDWORKS w związku z wydarzeniem myCADday w dniu 5 listopada! Jeśli jeszcze nie wziąłeś udziału, teraz jest na to czas!  :)

Powodzenia wszystkim! 

Koralowiec :)

Dobry wieczór

Wyzwanie zostało zamknięte??? Nie widzę już, gdzie opublikować tę sztuczkę!

Pozdrowienia

Dobry wieczór @Zozo_mp

I tak, dziś rano było zamknięte, a dziś po południu obradowało jury:(

Zawsze możesz dodać swoją wskazówkę w sekcji samouczków, jeśli chcesz...! A jeśli chcesz spróbować wygrać drona, nie martw się, możesz spróbować szczęścia w wyzwaniu Lynkoa! 

W przyszłym roku będziemy robić więcej podchwytliwych wyzwań, obiecujemy, 

Dobry wieczór, Coralie 

1 polubienie

Dziękuję Coralie ;-)

Dałem się uśpić bębnom na palecie, ale i tak miałem kilka kolorów na palecie, co zachęca mnie do zrobienia powrotu na wyzwanie Lynkoa.

Pozdrowienia

3 polubienia