witam, szukam projektu na solidnych pracach tej części, tak przywiązanej, że widziałem, jak się rozwija, naprawdę nie widzę, jak mógłbym to zrobić, pover, pomóż mi proszę.
snapchat-849923529.jpg
snapchat-1579553686.jpg
witam, szukam projektu na solidnych pracach tej części, tak przywiązanej, że widziałem, jak się rozwija, naprawdę nie widzę, jak mógłbym to zrobić, pover, pomóż mi proszę.
Witam;
Moja odpowiedź nie zadowoli Pana/Pani, ale już trzy razy prosiliście nas, abyśmy zrobili dla was rozwinięcie.
Rozpocznij tworzenie tej części w 3D, spójrz na samouczki dotyczące obróbki blachy dostępne w Solidworks (mały znak zapytania w prawym górnym rogu).
A jeśli masz jakieś pytania techniczne, tak, pomożemy Ci, ale w żadnym wypadku to forum nie jest przeznaczone do realizacji wszystkich Twoich projektów za Ciebie.
Zrób trochę wysiłku....
Zdecydowana większość niezbędnych informacji znajduje się na Twoim *.jpg...
Pozdrowienia.
Witam
Miałem tę samą myśl co @Maclane
Są firmy (w tym freelancerzy, którzy pracują w pojedynkę), które po prostu proszą o współpracę z Twoimi planami.
Na pewno byś na tym skorzystał, twoje części nie są zbyt skomplikowane dla kogoś przyzwyczajonego do oprogramowania i nie spędzałbyś czasu na testowaniu, aby w końcu tu trafić.