Witam
Czy ktoś miałby dosatron D3 w CAD? Niezależnie od formatu, myślę, że mogę przekonwertować w razie potrzeby.
modelem może być D3RE2 lub D3GL2.
Dziękuję
Witam
Czy ktoś miałby dosatron D3 w CAD? Niezależnie od formatu, myślę, że mogę przekonwertować w razie potrzeby.
modelem może być D3RE2 lub D3GL2.
Dziękuję
Dobry wieczór
Oto kilka wyników, które można znaleźć tutaj:
http://goo.gl/sP3lBS
Nie lepiej niż Lucas...
Na innej stronie natknąłem się na ekspresy do kawy!
W przeciwnym razie znalazłem plany 2D i rozstrzelone plany do zgłoszenia patentowego, które można wykorzystać jako obraz szkicu do stworzenia 3D:
Witam
Na grabcad to nie są właściwe modele. Dodatkowo potrzebuję go w 100% do skalowania. Na przykład D8 nie jest w ogóle skalowany, więc dobrze nadaje się do prostych ilustracji, używając go samodzielnie, ale nie z mnóstwem innych rzeczy, które są skalowane.
Nawet jeśli brakuje części wewnętrznych, nie jest to wielka sprawa, ale cały wygląd zewnętrzny musi być zgodny z rzeczywistością.
2D dla patentu to więcej diagramów niż cokolwiek innego i nie ma żadnego wymiaru. te 2D są tylko przybliżeniami, które nie są dokładne w porównaniu z rzeczywistym.
Miałem w rękach D25 i skorzystałem z okazji, aby narysować go jak najwięcej. ale nie miałem jeszcze okazji mieć D3 ani D8.
Dziękuję
Przepraszamy, nic więcej nie znaleziono!
Miłego szukania!
Witam
Czy próbowałeś zapytać DOSATRON bezpośrednio?
Minęło dużo czasu, odkąd prosiłem dosatron o rysunki, ale nie dostarczają żadnych. Cóż, nic bardzo przydatnego. To, co udostępniają, nie jest w 3D i jest niewystarczające do stworzenia dobrego 3D.
Zrobiłem nawet to samo z dosmatic, ale oni też nie chcą dostarczać 3D.
Miałem okazję mieć w rękach D25, więc skorzystałem z okazji, aby narysować ich obrazek, ale na razie nie miałem D3 ani D8.