Drafsight Zapłacone teraz?

Cze wszystkim 

Chciałem ponownie pobrać drafsight, wygląda na to, że stał się płatny  

Czy możesz mi to potwierdzić, czy się mylę ?

Pozdrowienia 

Larghetto

Witam

Nie mylisz się, ponieważ Darftsight jest opłacany od stycznia 2020 roku.

Nasz kolega @Maclane wyrazić swoje zdecydowane niezadowolenie  z wielu innych osób.

Wszyscy wydawcy chcą powtarzających się przychodów, więc istnieje cała strategia, która sprawi, że będziesz płacić za wszystko lub przeniesie Cię do aplikacji w chmurze, pozornie tanich miesięcznie, ale bardzo drogich, jeśli używasz ich cały czas.

Jak nie da się wtedy postawić kiełbasy pod drzwiami, to kroi się ją w plasterki ;-)  Cena kromki jest tańsza ;-)

Pozdrowienia

4 polubienia

Witam

Tak, aby to naprawić, przywróciliśmy DWG.editor tak, jak to było po staremu, ale działa ... @+.

1 polubienie

Ponieważ zawsze korzystałem z edytora DWG potwierdzam, że to wystarczy, po prostu uważaj na wersję nagrywania pod SW do dwgeditor , ponieważ maksymalna wersja to 2009 (najnowsza wersja dwgeditor i pojawienie się draftsight) małe przypomnienie, jeśli masz płyty CD z oprogramowaniem przed 2009 rokiem, masz na nim DWGeditor .

Nawiasem mówiąc, po prostu musiałem zmieniać rozmiar linii za każdym razem, gdy przełączam się na domyślne w dwgeditor.

Jeśli masz plik dwg 2010+, użyj oprogramowania, aby go otworzyć i zapisać w niższej wersji. (ale długa strona SW)

Lub użyj freecad i co lub zobacz po stronie autodesk

1 polubienie

Dziękuję bardzo mój sldw jest z 2011 roku, miałem wersję autocad light,  ale jest naprawdę za stara 

Muszę znaleźć rozwiązanie, Solidworks utknął w A0 i tak gdy muszę dać plan wycinarce laserowej, która narzuca skalę 1 kopiuję w DWG i dostosowuję skalę kartridżu, aby pozostała spójna i czytelna.

Zamierzam to kupić 

Jeszcze raz dziękuję wszystkim 

Larghetto 

Cze wszystkim

Rzeczywiście, Dassault Systèmes rozwinął swoją ofertę DraftSight. Aby dowiedzieć się więcej o tych zmianach, oferuję Wam artykuły i powtórkę tego webinaru:

5 powodów, dla których warto przejść ze standardowego oprogramowania DraftSight do DraftSight Enterprise

Różne wersje i funkcje programu DraftSight

Powtórka webinarium DraftSight: co się zmienia:

Miłego dnia wszystkim :)

1 polubienie