Cze wszystkim
Chciałem ponownie pobrać drafsight, wygląda na to, że stał się płatny
Czy możesz mi to potwierdzić, czy się mylę ?
Pozdrowienia
Larghetto
Cze wszystkim
Chciałem ponownie pobrać drafsight, wygląda na to, że stał się płatny
Czy możesz mi to potwierdzić, czy się mylę ?
Pozdrowienia
Larghetto
Witam
Nie mylisz się, ponieważ Darftsight jest opłacany od stycznia 2020 roku.
Nasz kolega @Maclane wyrazić swoje zdecydowane niezadowolenie z wielu innych osób.
Wszyscy wydawcy chcą powtarzających się przychodów, więc istnieje cała strategia, która sprawi, że będziesz płacić za wszystko lub przeniesie Cię do aplikacji w chmurze, pozornie tanich miesięcznie, ale bardzo drogich, jeśli używasz ich cały czas.
Jak nie da się wtedy postawić kiełbasy pod drzwiami, to kroi się ją w plasterki ;-) Cena kromki jest tańsza ;-)
Pozdrowienia
Witam
Tak, aby to naprawić, przywróciliśmy DWG.editor tak, jak to było po staremu, ale działa ... @+.
Ponieważ zawsze korzystałem z edytora DWG potwierdzam, że to wystarczy, po prostu uważaj na wersję nagrywania pod SW do dwgeditor , ponieważ maksymalna wersja to 2009 (najnowsza wersja dwgeditor i pojawienie się draftsight) małe przypomnienie, jeśli masz płyty CD z oprogramowaniem przed 2009 rokiem, masz na nim DWGeditor .
Nawiasem mówiąc, po prostu musiałem zmieniać rozmiar linii za każdym razem, gdy przełączam się na domyślne w dwgeditor.
Jeśli masz plik dwg 2010+, użyj oprogramowania, aby go otworzyć i zapisać w niższej wersji. (ale długa strona SW)
Lub użyj freecad i co lub zobacz po stronie autodesk
Dziękuję bardzo mój sldw jest z 2011 roku, miałem wersję autocad light, ale jest naprawdę za stara
Muszę znaleźć rozwiązanie, Solidworks utknął w A0 i tak gdy muszę dać plan wycinarce laserowej, która narzuca skalę 1 kopiuję w DWG i dostosowuję skalę kartridżu, aby pozostała spójna i czytelna.
Zamierzam to kupić
Jeszcze raz dziękuję wszystkim
Larghetto
Cze wszystkim
Rzeczywiście, Dassault Systèmes rozwinął swoją ofertę DraftSight. Aby dowiedzieć się więcej o tych zmianach, oferuję Wam artykuły i powtórkę tego webinaru:
Różne wersje i funkcje programu DraftSight
Powtórka webinarium DraftSight: co się zmienia:
Miłego dnia wszystkim :)