DraftSight 2017 po aktywacji No More Nothing

Po kilku nieudanych ponownych próbach,

W końcu mi się udało, w tym celu poszedłem sprawdzić Zaporę systemu Windows (Win7) i dodałem Draftsight.exe

A teraz pracuję w "Lotnictwie" i pochodzę z "Afganistanu"... Mam niezły ubaw

Nawiasem mówiąc, zanim to zrobię, zauważyłem, że proces podczas próby aktywacji przechodzi z 300 000 KB do ponad 5 100 000 KB!!

A po udanej aktywacji zrobił to samo.

"Niech ciemna strona będzie z tobą... "

1 polubienie

Cze wszystkim

Właśnie śledziłem tę dyskusję, po problemie z aktywacją Draftsight.

Podobnie jak Ty, po ostatniej aktualizacji Windaube 10, nie można korzystać z Draftsight 2017SP2, który działał dobrze do tej pory.

Wszedłem na oficjalną stronę internetową i pobrałem najnowszą wersję SP3 wydaną niedawno, ale znowu po zainstalowaniu nie mogłem jej aktywować. Gdy to robisz, oprogramowanie uruchamia się, prosi o podanie wszystkich adresów e-mail bazzar, a następnie zamyka się, bez podziękowania lub pożegnania... Oczywiście brak odpowiedzi pod wskazany adres.

Po śledzeniu tego wątku dezaktywowałem mój program antywirusowy Avast, wypełniłem adres e-mail i inne, wskazując "Andora" zamiast "Francja" (nigdy nie wiadomo), a tam poszło jak list na poczcie (kiedy nie strajkuje) z miłą wiadomością wyjaśniającą. Otrzymałem e-mail aktywacyjny w ciągu 20 sekund i znowu zaczynamy...!

Mam nadzieję, że to doświadczenie może Ci służyć. Miłego dnia wszystkim.

1 polubienie

Osobiście udało mi się aktywować draftsight następującą metodą: 

http://gupta9665.com/fix-your-draftsight-activation-problem/

1 polubienie

Cze wszystkim

Więc jestem na Windows 10  - 64 bit. Miałem ten sam problem, co wszyscy inni podczas aktywacji. Problem, który rozwiązałem po prostu uruchamiając instalację, a następnie aktywację w trybie awaryjnym z obsługą sieci.

Dopiero od tego czasu ciągnie się na śmierć w oprogramowaniu. Nie mogę znaleźć żadnego rozwiązania tego problemu, co marnuje cenny czas; Więc jeśli ktoś ma rozwiązanie, jestem zainteresowany.

Dziękuję i życzę powodzenia

Witam, miałem ten sam problem ze wszystkimi moimi adresami e-mail w .fr.

Próbowałem z adresem .com i krajem Kanada i działało to jak list w poczcie !!

Witam.

Udało mi się aktywować, otwierając skrzynkę w telefonie komórkowym, gdy nie pojawiła się na moim komputerze

*Licencja samodzielna. Wymagana aktywacja.

Wymagana jest aktywacja darmowej wersji programu DraftSight dla systemu Windows, a także połączenie z Internetem,

, aby korzystać z programu DraftSight Professional. Nie jest wymagane żadne minimum

Oznacz w całości

Jeśli nie ma połączenia z Internetem, nie ma darmowego Draftsight

@+

Witam 

Próbowałem z dwoma adresami .fr i to nie działa. 

Użyłem adresu w .com i od razu zadziałało. 

++

Jak wyjaśniono w poście nie tak dawno temu

http://www.lynkoa.com/forum/draftsight/draftsight-ne-sactive-pas-et-ne-d%C3%A9marre-pas

Rozwiązanie, które wdrożyliśmy na początku tygodnia dla dwóch nowych stanowisk u nas:

Po instalacji:

=> Usuń klucz rejestru SWActivation\K2 w Edytorze rejestru (Regedit)

[Otwórz edytor rejestru, przejdź do folderu HKEY_USERS naciśnij CTRL + F i w polu wyszukaj "SWActivation"

=> Dodaj "https://www.3ds.com" w zaufanych witrynach

[Opcja internetowa> Zabezpieczenia > zaufane witryny]

=> Uruchom DraftSight normalnie powinno uruchomić się okno aktywacji, wypełnij pola.

=> Poczekaj na otrzymanie e-maila... Po otrzymaniu nie klikaj linku w wiadomości e-mail...

=> Uruchom ponownie Draftsight, powinno pojawić się nowe okno dialogowe, wyjaśniające, że wiadomość e-mail została wysłana i pytająca, czy powinieneś ją ponownie wysłać => Kliknij NIE

=> Otwórz otrzymaną wiadomość e-mail i aktywuj DraftSight

=> Uruchom ponownie DraftSight

=> Miłej zabawy!

EDIT: Nie zwróciłem uwagi na datę wiadomości. Myślę, że musiał już znaleźć odpowiedź.

Osobiście zamierzam poszukać innego oprogramowania