DraftSight: Okno poleceń zniknęło

Witam

Na komputerze kolegi okno kontrolne zniknęło!

Kliknięcie prawym przyciskiem myszy paska narzędzi, a następnie zaznaczenie lub odznaczenie "Okno poleceń" nie daje żadnego efektu!

To samo dotyczy CTRL 9...

Ktoś ma pomysł?

Jest w systemie Windows 7 i ma podwójny ekran, postaram się uruchomić ponownie, włączając tylko jeden ekran, aby zobaczyć.

Nawet z Alt+Tab nic nie znajduje?

Czasami mam ten problem na Creo, gdy chcę zapisać lub otworzyć plik, mam za nim ukryte okno i nie mogę do niego wrócić. Męcząc Alt+Tab, czasami działa to ;)

1 polubienie

Witam

Podobny bp był jakiś czas temu, spójrz na ten link: http://www.lynkoa.com/forum/3d/la-reinstallation-de-bar-de-commande

@+

1 polubienie

Witam

Dziękuję za odpowiedzi.

Tomalam: Sprawdziłem, czy nie ma go z tyłu, ale nie mogłem go znaleźć, więc po prostu spróbowałem za pomocą ALT TAB, to też nie zadziałało.

Jose-accessa:

Szukałem "okna poleceń" (jak jest napisane w DraftSight), a nie "paska poleceń".

Jak widzisz, to ja udzieliłem najlepszej odpowiedzi na post, o którym wspominasz, więc próbowałem zresetować profil i zrobić CTRL 9, nie przyniosło to żadnego efektu!

F2 powoduje wyświetlenie okna poleceń, ale w nowym oknie nie można go dołączyć do interfejsu DraftSight, to tak, jakby były to dwie różne jednostki!

Więc na razie nie ma rozwiązania...

No ok, to tyle z mojego punktu widzenia:)

Witam

Czy zainstalowana jest najnowsza wersja programu DraftSight?

1 polubienie
Rzeczywiście, aktualizacja rozwiązała problem. Ale to wciąż tajemnicze!