Widzę to bez pękania, instaluję SP5 zobacz.
Czy możesz zamieścić zrzut ekranu swojego rozstrzelonego podzespołu?
To samo bez serii
z, jeśli to możliwe, widok drzewa stworzenia, dziękuję
@+
na razie nie ponieważ jestem w trakcie instalacji SP5
Cóż, instalacja jest zakończona, ale to niczego nie zmienia.
Więc nie wiem, co robić. (Nie mogę wyświetlić mojej pracy, to części firmowe)
Spróbuj zapisać podzespół pod inną nazwą.
I przerób serię sub-ass-2 w montażu, aby sprawdzić, czy działa. Nigdy nie wiadomo.
Witam
Czy rozstrzelony podzbiór jest rzeczywiście konfiguracją tego podzbioru nitialnego?
Dlaczego mówisz o nagrywaniu pliku rozstrzelonego, zrobiłeś inny plik lub wszystko jest w początkowym podzespole?
@+
Spróbuj zrobić wybuch z połączeniami między częściami
tworząc elementy typu reguł
Te tak zwane głupie części, które będą ograniczone na częściach twojego zespołu za pomocą ograniczeń (zbiegu okoliczności lub innych) i że twoje części są zablokowane
Następnie ukrywasz te głupie części, które pozwalają ci ograniczyć części twojego zespołu
Otrzymasz swój podzespół z przestrzenią części X bez stykania się ze sobą
Ty zapisujesz ten zespół
i zamykasz to
Po ponownym otwarciu musisz znaleźć swój rozstrzelony zespół zgodnie z zapisem
Bierzesz więc ten zespół, który stanie się podzespołem i integrujesz go z zespołem
Spróbuj i opowiedz mi wszystko
@+ ;-)
Dobry wieczór
Miałem ten sam problem z podzespołem zapisanym wewnętrznie zespołu, a nie w osobnym pliku
Aby sprawdzić, czy nie było takiej manipy i czy zawiesza się na nagraniu w plenerze
Czy jest to zespół, a nie część wielobryłowa? Ponieważ nie działa to z częściami wielobryłowymi! I jest pewne, że jest to ta sama konfiguracja, która została rozbita i jest używana w zespole nadrzędnym? Bo jeśli tak jest, to jest to błąd, musisz wysłać złożenie do SolidWorks, aby mogli spróbować go naprawić... Zdarza się to czasami (widoczne na spr = prośba o poprawę).