Edrawing jest uruchamiany, ale nie jest wyświetlany

Witam

Muszę zainstalować przeglądarkę Edrawing na innym komputerze, ale po instalacji i uruchomieniu wydaje się, że uruchamia się tak, jak powinna, ale nie wyświetla się (patrz załączony obrazek). Problem występuje tylko w przypadku Edrawing i utrzymuje się nawet po 2 innych ponownych instalacjach. Jakiś pomysł?

Pozdrowienia

7q2fgiu3un9kmdcr.png

Witam

Spróbuj nacisnąć Windows + M

Wszystkie okna są zmniejszone, bez żadnych zmian poza tym.

Próbowałem alt+tab, aby sprawdzić, czy okno jest otwarte poprawnie, tak jest.

Próbowałem win + lock + strzałka w lewo i w prawo na wypadek, gdyby okno znajdowało się  na innym ekranie, który nie istnieje (myślałem, że na początku), nie działa.

Próbowałem win + strzałka w górę i w dół, aby powiększyć okno na wypadek, gdyby było małe do tego stopnia, że nie można go zobaczyć, też nie działa.

Witam

Kliknij prawym przyciskiem myszy pasek tytułu miniatury paska zadań, a następnie zmaksymalizuj czy przywróć?

Bez zmian, dla mnie okno jest otwarte, ale niewidoczne i nie można go wybrać. Ale nie wiem, czy to pochodzi z Edrawing, czy z konfiguracji komputera.

Dla Twojej informacji, Edrawing działał w wersji 2021 i dopiero po aktualizacji w celu przełączenia go na 2022 rok już nie działa (ponowna instalacja została wykonana bezpośrednio za pomocą instalatora 2022 i powoduje ten sam problem). Jutro spróbuję zainstalować za pomocą instalatora SolidWorks, aby sprawdzić, czy nie pochodzi on z instalatora.

Witam, nie działa lepiej. Pomoc techniczna uważa, że pochodzi to od karty graficznej... Przywróciliśmy wersję 2021, która działa... W każdym razie dziękuję tym, którzy spojrzeli!

Pozdrowienia

Witam, nie działa lepiej. Pomoc techniczna uważa, że pochodzi to od karty graficznej... Przywróciliśmy wersję 2021, która działa... W każdym razie dziękuję tym, którzy spojrzeli!

Pozdrowienia

Nie jestem pewien, czy tłumaczenie wyjdzie poprawnie.

Właśnie napotkałem ten problem u jednego z naszych klientów. Najedź kursorem myszy na ikonę paska zadań, aby wyświetlić wyskakujący obraz podglądu. Stamtąd kliknij obraz prawym przyciskiem myszy, wybierz przenieś. Teraz naciśnij strzałki w lewo na klawiaturze, aby powiązać okno z myszą (będzie to takie samo, jak przeciąganie okna, tak jak zwykle). Oznacz to jako rozwiązanie, jeśli to również dla Ciebie działa.