Witam
Niedawno stworzyłem ten post, aby poznać plik, w którym przechowywane są kolory. Dzięki temu mogę zresetować preferencje, jeśli muszę ponownie zainstalować program CATIA lub użyć go na komputerze, który nie należy do mnie.
http://www.lynkoa.com/forum/catia/enregistrement-la-palette-de-couleurs-de-catia
Chciałbym zrobić to samo z moimi preferencjami opcji. Modyfikuję głównie w opcjach w Ogólne lub Infrastruktura --> Struktura produktu i infrastruktura --> Część infrastrukturalna.
Które pliki w ustawieniach CATS muszę zapisać, aby zachować te preferencje według moich opcji?
Z góry dziękuję za pomoc.
Witam
Cały!!!
Jest dość długo, aby określić, które . Na catsetting ma wpływ modyfikacja opcji, musisz porównać przed modyfikacją i po modyfikacji (data modyfikacji plików).
Tak więc, gdy zaznaczyliśmy odpowiednie opcje, zapisujemy wszystkie Catseting w folderze, dzięki czemu możemy porównać, czy zmodyfikowaliśmy opcję i tym samym zaktualizować kopię w razie potrzeby. lub wymień te produkcyjne, jeśli zostały uszkodzone.
Z drugiej strony jest środowisko, to nie moja domena, nie jestem Administratorem.
Musisz uruchomić CATIA w trybie admina, konfiguracja środowiska odbywa się w plikach xml, wydaje mi się, że widzę pomoc CATIA
Typowe narzędzia instalacyjne i administracyjne