Podczas zapisywania zespołu pojawia się następujący błąd na jednej z części: "Wystąpił nieznany błąd podczas uzyskiwania dostępu do D:\m... \.. \PE P7 e8.sldprt"
Ten błąd występuje niezależnie od tego, gdzie zapisuję pokój za pomocą funkcji "zapisz jako".
Zaznaczam, że po prostu próbuję uratować monetę po zmianie wartości wymiaru. Próbowałem "zapisz jako", jak określono w początkowym pytaniu... Przymierzyłem wszystkie moje płyty... Niewiarygodne, że nie możesz nagrywać swojej pracy!
Często robi to też mnie, nie wiem, czy jest to związane z . TMP, ale jedynym sposobem, w jaki znajduję, aby to naprawić, gdy mam ten błąd, jest zapisanie go pod inną nazwą...
Następnie za pomocą eksploratora solidworks zmieniam jego nazwę po zamknięciu złożenia...
Żadne z tych rozwiązań nie zadziałało. Nie mogłem dłużej czekać, więc zamknąłem plik i straciłem swoją pracę. Kilka minut później (3 godziny i 15 minut po prośbie) publiczność oddzwoniła do mnie, ale było już za późno. 4h30 zmarnowane
Czy zapisałeś go na swoim dysku twardym? czy w USB? Bo może się też zdarzyć, że dojdzie do rozłączenia, ale z mojej strony zmiana nazwy dla nagrania zadziałała.
Rzeczywiście, właśnie znalazłem automatyczny zapis (najwyraźniej 25 minut), ale nie można otworzyć pliku "Wystąpił błąd podczas otwierania pliku. Skontaktuj się z pomocą techniczną »
Miałem już ten pb i ja też automatyczny zapis był zepsuty. Z drugiej strony już to nadrobiłem, archiwizując plik (nie za każdym razem to działa)
Czasami występuje błąd w drzewie szablonów, co powoduje bałagan w kopii zapasowej:
Miałem wczoraj przypadek z rysunkiem, widok szczegółowy pokazał błąd w modelu, ale nie w innych widokach. Po usunięciu szczegółów możliwe jest nagrywanie
Mam wyskakujące okienka dla każdej akcji na forum, więc muszę oznaczyć ten temat jako rozwiązany. Jest to rzeczywiście rozwiązane, ponieważ zamknąłem swoją grę, nie będąc w stanie jej nagrać.