Cze wszystkim
Jak zrobić dla usunięcia materiału z kilku stron jednocześnie z blachy, za pomocą uzwojenia, a może czegoś innego?
Dziękuję za odpowiedzi, załączam plik.
Marco
Faceball-2.sldprt
Cze wszystkim
Jak zrobić dla usunięcia materiału z kilku stron jednocześnie z blachy, za pomocą uzwojenia, a może czegoś innego?
Dziękuję za odpowiedzi, załączam plik.
Marco
Witam
W części to nie działa, aby to zrobić, musisz utworzyć zespół z różnymi częściami, a następnie odtworzyć szkic z tekstem i usunąć materiał w zespole oraz w opcjach, które udostępniasz częściom, wybierając je i propagując je do części, ale uważaj, każda część musi być inna (nie taka sama, nie lub różne konfiguracje).
Witam
Dziękuję za odpowiedź AC Cobra 427, który dobrze mi pomógł, chciałbym zrobić okrągłe powtórzenie mojego utworu , ale problem polega na tym, że usunięcie jest
W oryginalnej części nie jest zachować, czy jest jakieś rozwiązanie? dziękuję za odpowiedzi, załączam montaż
Marco
Czy wykonałeś powtórzenie swojej części w zespole, czy za każdym razem jest to inna część (jedna część = inna konfiguracja lub za każdym razem inna część o innej nazwie). Ponieważ jeśli jest to proste okrągłe powtórzenie twojej części, nie zadziała, biorąc pod uwagę różne usunięcia materiałów.
Dobry wieczór wszystkim, jestem w montażu, robię powtórzenie komponentu, ale nie mogę utrzymać usunięcia, które jest wykonane na oryginalnej części, tam blokuję, jeśli ac cobra427 do trochę czasu, aby poświęcić mi montaż jako załącznik .dziękuję za odpowiedzi.
Marco