Witam
Moja firma zamierza zainwestować w oprogramowanie EPDM.
Jesteśmy producentem maszyn zrobotyzowanych i maszyn specjalnych dla laboratoriów farmaceutycznych i kosmetycznych.
Jestem odpowiedzialny za opracowanie " Specyfikacji ".
Zanim to wszystko nastąpi, chciałbym wiedzieć, jak daleko możemy posunąć się w EPDM.
Wiesz, jak możesz automatycznie zarządzać wersjami rysunków, czy jest to możliwe, czy nie? Nomenklatury z cechami osobowości? Wszystko, co może być interesujące i wszystko, co może zrobić...
Chciałbym poznać opinię użytkownika i przykłady, jak to działa w innych firmach.
Dodatkowe wskazówki i ciekawe rzeczy do zintegrowania, aby EPDM był naprawdę świetnym narzędziem pod względem użytkowania.
Z góry dziękuję za pomoc.
Udało mi się już zainstalować kilka rzeczy w zarządzaniu plikami między numeracją części, produktami komercyjnymi... i dość ciekawą nomenklaturą z ciekawymi niestandardowymi właściwościami.
Ale ponieważ wszyscy szukamy perfekcji, a ta strona może pozwolić nam znaleźć razem, wymieniając się rozwiązaniami i ciekawymi drogami.
Szczerze wierzę, że społeczność użytkowników może mieć ciekawe przykłady i przypadki do przekazania i że może to być interesujące dla więcej niż jednego. Poszukałem trochę w Internecie w poszukiwaniu referencji i stylu użytkowania, ale bez większego sukcesu.
Wiem jednak, że Axemble, który jest usługodawcą, którego myślę, że wybierzemy do integracji tego oprogramowania, poprowadzi nas najlepiej jak to możliwe.