EPDM Usuń wyodrębnione pliki

Witam wszystkich i Szczęśliwego Nowego Roku 2021,

Jako dobre postanowienie na ten rok 2021 postanowiłem posprzątać nasz bagażnik z EPDM i mam mały problem:
Użytkownik, który już nie istnieje, nadal ma wyodrębnionych 5 niefortunnych bezużytecznych plików i tutaj sprawa się komplikuje:
 1 — Stacja robocza, na której znajdują się pliki, już nie istnieje.
 2 - Pliki, które nigdy nie zostały zarchiwizowane.
 3 - Konto użytkownika już nie istnieje.

Nie muszę odzyskiwać plików, ponieważ ich zawartość nie ma żadnego zainteresowania (dobra wiadomość) tylko po to, aby zniknęły z listy wyodrębnionych plików widocznych w adminie.
Próbowałem już jako admin je usunąć, zarchiwizować, cofnąć rozpakowanie, ale nic nie działa :-(

Jeśli ktoś ma jakiś pomysł, jestem za tym.

Witam @ każda szansa 

Zobacz ten link

http://help.solidworks.com/2017/french/EnterprisePDM/ItemExplorer/t_Removing_Items.htm

@+

2 polubienia

Czy nie jest możliwe odtworzenie monet (nawet pustych) z nazwami tych wydobytych z bagażnika, aby ponownie je zaimportować, a następnie usunąć?

Witam

Jeśli stacja nie jest już dostępna, nie ma możliwości usunięcia plików z bazy danych, które nigdy nie zostały zarchiwizowane.

Pozdrowienia

Cześć, pliki nigdy nie zostały zarchiwizowane, więc nie są częścią skarbca?

Czy mógłbyś dać nam zrzut ekranu eksploratora?

Jeśli pliki zostaną rozpakowane na komputerze, który już nie istnieje, możesz je bez problemu usunąć, logując się do systemu Windows za pomocą konta administratora
Usuwasz, a w oknie dialogowym nie zapominasz zaznaczyć akceptacji, w przeciwnym razie nic nie usunie
Łącznik CF gt22

Jeśli natomiast są one pisane kursywą w eksploratorze z "<stan prywatny>" w kolumnie stanu, to jest tak samo :P

Jeśli nadal nie możesz usunąć tych plików, oznacza to, że Twoje konto administratora musi mieć pb ustawień

@+

3 polubienia

Witam wszystkich i dziękuję za odpowiedzi,

jak głupiec nie przeczytałem poprawnie okna dialogowego,
Zgodnie z @Michael DELACOTE, oprócz pola na części należy zaznaczyć małe pole,

solution.jpg
2 polubienia