Szkic odniesienia zniknął

Witam

Straciłem kontrolę nad szkicem, którego używałem do sterowania geometrią złożenia: nie mogę go znaleźć w Menedżerze elementów, mimo że nadal jest używany jako odniesienie dla szkiców części w moim złożeniu. (przypuszczalnie wirtualny szkic utworzony w kontekście montażu)

Czy masz jakiś pomysł, gdzie to może być?

Witam

Być może Twój zespół jest otwarty w trybie "zarządzania dużym projektem" , który ukrywa wiele rzeczy w drzewie konstrukcyjnym,

lub Twój szkic znajduje się w jednym z pokoi,

1 polubienie

Witam

Co mówi Twój zewnętrzny menedżer ds. poleceń?

1 polubienie

Kliknij prawym przyciskiem myszy nazwę pliku w górnej części menedżera funkcji, czy masz funkcję, która jest zakreślona na zrzucie ekranu:

Wtedy:

Tryb zarządzania dużymi projektami:

Nie wydaje mi się. Nie wiedziałem o tym, ale oczywiście jest to coś, co jest zaznaczane, gdy otwieram dokument i otwieram go ponownie kilka razy. Czy jest jakaś opcja, którą mogę odznaczyć?

Odnośniki zewnętrzne:

Istnieje wiele rodzajów relacji, z których większość jest w kontekście, a wiele z nich odnosi się do tego słynnego szkicu widmowego. Inne są uszkodzone lub zewnętrzne i są powiązane z inteligentnym komponentem.

Pokaż szczegóły funkcji:

Nie, ta linia się nie pojawia. Zamiast tego jest "Napraw rozwiązane części na Świetle"

Znaleziony, był rzeczywiście ukryty w inteligentnym komponencie (technika, która wydawała mi się obiecująca w celu zaoszczędzenia czasu, ale której nie opanowałem dobrze)