Wydarzenie myCADday: przyjdź i ciesz się nowym SOLIDWORKS 2022

Cze wszystkim 

Mam nadzieję, że początek roku szkolnego poszedł dobrze dla wszystkich (małych i dużych!)! Aby wrócić do życia i zmotywować się na nadchodzący rok, zapoznaj się z programem, który mamy dla Ciebie w zanadrzu podczas różnych dni myCADdays, wydarzenia dla użytkowników DASSAULT SYSTEMES i myCADservices ; Przypominamy, że wydarzenie odbędzie się w 7 różnych miastach i terminach, skorzystajcie z okazji i zarejestrujcie się w pobliżu ;)

W PROGRAMIE DNIA:

• 09:00 – 09:30 : Powitanie
  • 09:30 – 10:00 : Wprowadzenie Bertranda SICOTA, Zastępcy Dyrektora Generalnego
  • 10:00 – 10:45: Sesja plenarna | Pokazy symulacji cyfrowej i druku 3D
  • 11:15 – 12:00 : Sesja plenarna | Nowe funkcje w SOLIDWORKS 2022 część 1 lub warsztatach tematycznych | Katia
  • 12:00 – 13:00 : Obiad
  • 13:00 – 15:00 : Warsztaty tematyczne | SOLIDWORKS & CATIA (30-minutowe warsztaty do wyboru)
  • 15:00 – 16:00 : Posiedzenie plenarne | Nowe funkcje w SOLIDWORKS 2022 część 2

Wśród proponowanych tematów możemy już wymienić: symulację cyfrową, DriveWorks (konfigurator), 3DEXPERIENCE, Cyfrowego bliźniaka, myCADtools, druk 3D, Migrację między systemami, ...

Dla tych z Was, którzy szukają specjalistycznej wiedzy, Genius Bar odpowie na wszystkie pytania!

+ Oczywiście zwycięzcy wyzwania projektowego zostaną ogłoszeni podczas wydarzeń, a pierwszy tytuł zostanie przyznany na scenie! 

Rejestracja jest bezpłatna i znajduje się tutaj: REJESTRACJA

Będę obecny we wszystkich terminach, aby Cię powitać, w towarzystwie Jean-Baptiste ROUGNY, naszego menedżera produktu myCADservices/myCADtools:)

Nie mogę się doczekać, aby zobaczyć Cię osobiście, miłego dnia, 

Coralie 

Cześć cześć Coralie,

To wszystko, zarejestrowałem się w Lyonie.

...@+.

AR

2 polubienia

Witam @A.R 

Świetnie, dobre wieści! Czekamy na Ciebie :)

1 polubienie

@Coralie

Będę w PARYŻU, ale gdzie masz adres?

Niech Moc będzie z wami.

1 polubienie

@OBI sieci WAN, 

To Fabryka, dowiem się o dokładnym adresie i powiem Wam! :)

Coralie

1 polubienie

To jest Fabryka : 379 Av. du Président Wilson, 93210 Saint-Denis dla myCADday Paris, pozostałe zostaną ogłoszone w przyszłym tygodniu:)

2 polubienia

@Coralie na szczycie targu Merki.  

Niech Moc będzie z wami.

2 polubienia

Bjr,

w porządku, jestem zarejestrowany w Paryżu.

Niech moc będzie z wami.

1 polubienie

Witam @OBI WAN, 

Cóż za dobra wiadomość! Do zobaczenia na stoisku Lynkoa ;)

1 polubienie

@Coralie

Tak, zostało to zauważone.

Niech Moc będzie z wami.