Cze wszystkim
Chciałbym mieć wykonaną obudowę z blachy 15/10, ale nie wiem czy moja część jest wykonalna (dołączona jest część) i nie ma możliwości jej rozłożenia.
Z góry dziękuję
capotage.sldprt
capot.png
Cze wszystkim
Chciałbym mieć wykonaną obudowę z blachy 15/10, ale nie wiem czy moja część jest wykonalna (dołączona jest część) i nie ma możliwości jej rozłożenia.
Z góry dziękuję
Witam
Z tego rodzaju częścią nie ma żadnych problemów. Oczywiście , w zależności od objętości, będziesz musiał pobawić się formatami blachy i sprawdzić, czy możesz ją przekazać w jednym kawałku, czy w kilku.
Pozdrowienia
Nie mam tej samej wersji co ty, ale wyobrażam sobie, że została wykonana w jednym korpusie. Czy to prawda?
Witam
Utwierdza mnie to w przekonaniu o wykonalności,
Jeśli chodzi o projekt, tak w jednym i tym samym korpusie, ale nie o możliwości jego rozłożenia, myślałem o gryzakach, które mogą sprawić, że się schrzanić?
Pozdrowienia
Tak, nacinanie z pewnością nie jest odpowiednie! W funkcji arkusza blachy istnieje możliwość korekty szkicu każdego gięcia niezależnie.
Witam
Nie posiadając SW 2022 przebudowałem model obudowy z wykorzystaniem podstawowych funkcji blachy (SW 2021).
Jak zauważył @contact_168, szkice fałd są modyfikowane, aby uniknąć nakładania się.
Do dopasowania do Twoich wymiarów...
Pozdrowienia.
To naprawdę dobra informacja, którą warto się podzielić. Dziękujemy za udostępnienie myfiosgateway.com
Bardzo dziękuję Panom za pomoc, była mi bardzo przydatna
Pozdrowienia