Rodzina części połączona z plikiem programu Excel

Witam wszystkich,

Jesteśmy w trakcie modyfikowania naszej biblioteki... i chciałbym skorzystać z okazji, aby zlecić na zewnątrz plik Excel rodziny części.

Podczas tworzenia rodziny części wybrałem:

• Z pliku (wtedy wskazałem lokalizację pliku Excel)
  • Link do pliku

W rozmiarze pliku trochę zyskuję (ale nie jest to znaczące).

Z drugiej strony, myślę, że łatwiej jest zmodyfikować trasę, jeśli masz więcej niż 600 linii, tak jak my!!

Czy ktoś tworzy te rodziny kawałków w ten sposób? Jeśli tak, to czy są jakieś pułapki?

Witam

Dlaczego łatwiej jest go zmodyfikować?

Używamy plików zawartych w pliku SolidWorks, a do modyfikacji robimy "edycję w nowym oknie" i działa to bardzo dobrze.

3 polubienia

Cześć flegendre,

Spróbowaliśmy i szybko wróciliśmy do pliku dołączonego do spektaklu. Powodem tego był bardzo długi czas nagrywania.

Ponieważ dotyczą prawie wszystkich zespołów, szybko staje się to bardzo bolesne? Usuwając plik zewnętrzny, nie musisz się już martwić.

Jak mówi Lucas

Aby edytować, musisz otworzyć w nowym oknie

Do zobaczenia.

5 polubień

Witam

Dołączam do moich kolegów, my też testowaliśmy i szybko wróciliśmy....

1 polubienie

Myślałem, że jestem tym bardziej poważnie zainteresowany, ale to zdusiło projekt w zarodku.

Zaoszczędzony czas i pieniądze :)

2 polubienia

Cześć wszystkim

To naprawdę irytująca sytuacja, ale niestety tak naprawdę  nic o tym nie wiem i nie mogę dać Ci prawdziwego rozwiązania, ale radzę zamiast tego odwiedzić tę stronę http://excel.developpez.com/ . W większości przypadków udawało mi się znaleźć  skuteczne i bardzo jasne rozwiązania wszystkich moich problemów związanych ze światem aplikacji, projektowaniem, rozwojem itp..... Krótko mówiąc, wszystko, co związane ze światem sieci i wiele innych prostych i praktycznych wskazówek, które obracają się głównie wokół Excela. Przy odrobinie szczęścia możesz znaleźć wszystkie odpowiednie techniki i informacje, aby rozwiązać tego rodzaju problem. Nie zapomnij udostępnić tutaj, jeśli coś znalazłeś. Ze swojej strony postaram się również dowiedzieć trochę więcej.  I do zobaczenia wkrótce, mam nadzieję 

1 polubienie