Gratulacje dla DoubleL!

Gratulujemy @DoubleL pierwszych propozycji do wyzwania!! Nie wahaj się pójść i zobaczyć jego więcej niż oryginalne kreacje i zawsze umrzeć ze śmiechu dzięki jego nawiązaniom do filmów z naszego dzieciństwa!! Zobacz propozycje 

Uważaj, w tym roku poprzeczka jest zawieszona wysoko!! Z niecierpliwością czekamy na kolejne propozycje:) Kto będzie wielkim zwycięzcą wyzwania?  

To od Ciebie zależy, czy zagrasz ;)

1 polubienie

Witaj Coralie,

Małe pytanie dotyczące wyzwania, chcielibyśmy wziąć udział, ale problem polega na tym, że zaznacza się, że aby wziąć udział, musisz mieszkać we Francji, a my mieszkamy w Szwajcarii.

Pytanie brzmi, czy nadal będziemy mogli wziąć w nim udział? (nawet jeśli zgodnie z regulaminem nie otrzymamy nagrody)
Tylko po to, żeby wziąć udział i podzielić się kilkoma pomysłami, które mogą być interesujące :)

Dziękuję za przyszłą odpowiedź :D

1 polubienie

Dziękuję bardzo! Nie mogę się doczekać, aby zobaczyć też inne propozycje, wciąż mam w głowie kilka...

3 polubienia

Muszę znaleźć czas, a dziś to rzadki towar.

PS: Nie mogę dojść do propozycji.

Niech Moc będzie z wami.

1 polubienie

Witaj @Centor 

Rzeczywiście, ze względów administracyjnych lepiej jest, aby konkurs odbył się we Francji, ale nadal możesz wziąć w nim udział z przyjemnością! :) W związku z obecną sytuacją prezenty będą wysyłane pocztą więc nie ma problemu ;)

@OBI WAN, nie mam wątpliwości, że znajdziesz czas, nie mogę się doczekać Twojego stworzenia!!

2 polubienia

@OBI WAN umieściłem tutaj propozycje, abyś mógł je zobaczyć, dopóki problem nie zostanie rozwiązany! Te kreacje z filmów z naszego dzieciństwa kojarzą mi się wprost z Gwiezdnymi Wojnami ;) 

1 polubienie

Witaj @doubleL      ;-)

Małe pytanie, czy to śmigłowiec minionów już poleciał, ponieważ ponieważ nie ma przeciwwirnika, uroczy chti obróci się na siebie, szczególnie ze względu na jego cylindryczny kształt, więc bez szorstkości, która w przeciwnym razie uniemożliwiłaby mu obracanie się.

Nie wiem czy w konkursie jest zaplanowane, że UFO musi latać :ale jeśli tak jest, to macie czas do grudnia na wykonanie przeciwbieżnego obrotu   ;-)   ;)

Pozdrowienia

PS: Podoba mi się pomysł użycia zębów Scrata jako haczyka na gumkę. Podobał mi się również bluesowy nadruk na pulpicie Groo.

4 polubienia

Witam @Zozo_mp

Gru nie testował jeszcze swojego MinionCoptera, ale wierzę, że plik znajduje się na liście oczekujących plików na jego drukarce 3D :-D

Z drugiej strony, jeśli chodzi o "wolność", dr Néfario również ma wątpliwości...

dr_nefario.jpeg
3 polubienia

Cze wszystkim 

Nowy tydzień i nowe propozycje!! Jeszcze raz gratulacje dla Double L za jego 3 propozycję i wielkie gratulacje dla ac cobra 427, która dołączyła do konkursu!! Już 2 osoby na podium, kto będzie w stanie ich zdetronizować? ;)

Jeszcze raz wszystkim życzę powodzenia!! Miłego dnia, Coralie :)

3 polubienia

Witam @ wszystkich

Jestem w intensywnej fazie gamberge i byłbym jednym z pretendentów, ponieważ jest to wyzwanie  ;-)

Uderzy mocno      (TADAaaaa), co nie znaczy, że będzie równie ładny jak model @DoubleL zdubbingowany przez doktora Néfario, nie mówiąc już o modelu @ac kobry , przez co ryzykuję zrobienie tintina.

Wskazówkę, którą już podałem przy tytule projektu, który bym przedstawił: Plastisérius Ruberus Flapiss Elegantum (powinienem dodać "Daleki zasięg").

Inne wskazówki: 
a) jest to nazwa nadana dronowi MALE 4 generacji
b) może zmylić wroga w wersji dronowej poprzez brak ukrycia.
c) uwielbia ryby
d) jest to toltecki hieroglif Atzlan,
e) Jego wrogiem jest sokół

Pozdrowienia

1 polubienie

Witam @Zozo_mp 

Czy Ty też próbowałeś swoich sił w rozwiązywaniu zagadek? :p Nie mam jeszcze odpowiedzi, ale myślę, że będzie to piekielna latająca maszyna !! Nie mogę się doczekać, aby to zobaczyć:)

1 polubienie

Witam

świetny @DoubleL  !! Nie mogę się doczekać, aby zobaczyć, jak latają!! Mam nadzieję, że przy okazji w sieci  pojawi się dla @Coralie  krótki filmik  ;-) 

Fred

1 polubienie

Dobry wieczór @fred, 

Właśnie widzisz, że będzie film!! Chciałbym móc latać nimi wszystkimi!!  :)

2 polubienia