Gratulujemy @DoubleL pierwszych propozycji do wyzwania!! Nie wahaj się pójść i zobaczyć jego więcej niż oryginalne kreacje i zawsze umrzeć ze śmiechu dzięki jego nawiązaniom do filmów z naszego dzieciństwa!! Zobacz propozycje
Uważaj, w tym roku poprzeczka jest zawieszona wysoko!! Z niecierpliwością czekamy na kolejne propozycje:) Kto będzie wielkim zwycięzcą wyzwania?
Małe pytanie dotyczące wyzwania, chcielibyśmy wziąć udział, ale problem polega na tym, że zaznacza się, że aby wziąć udział, musisz mieszkać we Francji, a my mieszkamy w Szwajcarii.
Pytanie brzmi, czy nadal będziemy mogli wziąć w nim udział? (nawet jeśli zgodnie z regulaminem nie otrzymamy nagrody) Tylko po to, żeby wziąć udział i podzielić się kilkoma pomysłami, które mogą być interesujące :)
Rzeczywiście, ze względów administracyjnych lepiej jest, aby konkurs odbył się we Francji, ale nadal możesz wziąć w nim udział z przyjemnością! :) W związku z obecną sytuacją prezenty będą wysyłane pocztą więc nie ma problemu ;)
@OBI WAN, nie mam wątpliwości, że znajdziesz czas, nie mogę się doczekać Twojego stworzenia!!
@OBI WAN umieściłem tutaj propozycje, abyś mógł je zobaczyć, dopóki problem nie zostanie rozwiązany! Te kreacje z filmów z naszego dzieciństwa kojarzą mi się wprost z Gwiezdnymi Wojnami ;)
Małe pytanie, czy to śmigłowiec minionów już poleciał, ponieważ ponieważ nie ma przeciwwirnika, uroczy chti obróci się na siebie, szczególnie ze względu na jego cylindryczny kształt, więc bez szorstkości, która w przeciwnym razie uniemożliwiłaby mu obracanie się.
Nie wiem czy w konkursie jest zaplanowane, że UFO musi latać :ale jeśli tak jest, to macie czas do grudnia na wykonanie przeciwbieżnego obrotu ;-) ;)
Pozdrowienia
PS: Podoba mi się pomysł użycia zębów Scrata jako haczyka na gumkę. Podobał mi się również bluesowy nadruk na pulpicie Groo.
Nowy tydzień i nowe propozycje!! Jeszcze raz gratulacje dla Double L za jego 3 propozycję i wielkie gratulacje dla ac cobra 427, która dołączyła do konkursu!! Już 2 osoby na podium, kto będzie w stanie ich zdetronizować? ;)
Jeszcze raz wszystkim życzę powodzenia!! Miłego dnia, Coralie :)
Jestem w intensywnej fazie gamberge i byłbym jednym z pretendentów, ponieważ jest to wyzwanie ;-)
Uderzy mocno (TADAaaaa), co nie znaczy, że będzie równie ładny jak model @DoubleL zdubbingowany przez doktora Néfario, nie mówiąc już o modelu @ac kobry , przez co ryzykuję zrobienie tintina.
Wskazówkę, którą już podałem przy tytule projektu, który bym przedstawił: Plastisérius Ruberus Flapiss Elegantum (powinienem dodać "Daleki zasięg").
Inne wskazówki: a) jest to nazwa nadana dronowi MALE 4 generacji b) może zmylić wroga w wersji dronowej poprzez brak ukrycia. c) uwielbia ryby d) jest to toltecki hieroglif Atzlan, e) Jego wrogiem jest sokół
Czy Ty też próbowałeś swoich sił w rozwiązywaniu zagadek? :p Nie mam jeszcze odpowiedzi, ale myślę, że będzie to piekielna latająca maszyna !! Nie mogę się doczekać, aby to zobaczyć:)