Okno ustawień nie pojawia się

Witam

Korzystam z Draftsight 2021 x64 i kiedy chcę wyświetlić okno ustawień (kliknięcie prawym przyciskiem myszy), wydaje się, że się otwiera, ale nie widzę go, nie mogę go znaleźć. Widziałem już temat na forum, zrobiłem opisane rzeczy (zmiana rozdzielczości ekranu, korzystanie z pojedynczego ekranu, resetowanie ustawień użytkownika) a następnie w końcu odinstalowałem a następnie całkowicie przeinstalowałem oprogramowanie, problem nadal występuje.

Kolejna rzecz, która mi doradzi, aby mi pomóc?

Z góry dzięki,
Thomas

Witam 

Zresetowanie ustawień użytkownika powinno rzeczywiście rozwiązać problem, 

Czy zmieniono nazwę całego folderu Draftsight na C:\Users\username\AppData\Roaming? możesz umieścić się na jednym ekranie przed tą manipulacją, 

Z wyrazami szacunku, życzę miłego dnia 

Witam

Tak, zmieniłem jego nazwę Draftsight_old i nie zmieniam :(

Ponownie 

Właśnie zrobiłem test na moim podwójnym ekranie i po mojej stronie okno wraca do ekranu draftsight, 

Czy po zmianie nazwy folderu, przy pierwszym uruchomieniu draftsight pojawi się okno akceptacji umowy licencyjnej, w którym należy kliknąć "akceptuję"? 

Nie miałem okna akceptacji podczas 1. manipulacji, po prostu zrobiłem to ponownie i tym razem działa.

Miałem 2 foldery Drafsight, 1 w Roamingu, potem Dassaults Systems, a drugi w Roamingu, zmieniłem nazwę na 2.

Dziękuję :)

Świetnie, nie wahaj się umieścić tematu w rozdzielczości, na wypadek, gdyby ktoś napotkał problem, 

Miłego końca dnia ;)!