We właściwościach dokumentu, w sekcji "Zawijanie", pole "użyj koloru szablonu... " oraz w widoku modelu (dla części i złożenia) "Zastosuj ten sam kolor..." "
Regularnie mam tego typu błędy w wyświetlaniu. Dzieje się tak w przypadku dużych mieszanek. Wydaje się, że tak jest w twoim przypadku.
Nie znam twojej konfiguracji, ale spróbuj zrestartować swoją stację lub jeśli to możliwe, spróbuj innej. Po, jeśli pochodzi z ośrodka. Mówimy to za każdym razem, ale sprawdź sterowniki karty graficznej...
Być może dzieje się tak dlatego, że Twoja część ma przypisany kolor na poziomie zespołu. Wskaż więc swoją część, przejdź do "Wyglądy" (4-kolorowa kula), kliknij na kolor przypisany do zespołu, a następnie kliknij na "Usuń wygląd"
Jeśli to nie to, kiedy wejdziesz do swojego pokoju i umieścisz go na wyświetlaczu "Usunięto ukryte linie", pojawia się również w kolorze fioletowym?
Jeśli tak, przejdź do Narzędzia/Opcje/ Właściwości dokumentu/Widok szablonu/Szkielet/Usunięto ukryte linie. Jeśli jest fioletowy/różowy, to właśnie stamtąd pochodzi.
A więc... Twoja metoda, @Lucas, nie działa :-( Nawet kopiując wygląd innego pomieszczenia...
@Benoit, nie, kiedy umieszczę mój pojedynczy kawałek w linii ukryty usunięty, pozostaje on w czerni... Poza tym w moich Narzędziach Opcji w ogóle nie mam tego samego menu co Ty :-/ (Obraz CF)
@remrem, myślę, że musi to być spowodowane błędem, ponieważ po kilku testach mogę zresetować wyglądy, nic to nie zmienia, jedyny raz, kiedy się zmienia, to gdy kładę inny typ wyświetlacza z powrotem na cieniowany typ obrazu i wracam do usuniętych ukrytych linii, które wracają do czerni... Z drugiej strony, jeśli zrestartuję oprogramowanie i wrócę do mojego zestawu i wrócę do usuniętych ukrytych linii, część ponownie zmieni kolor na różowy...
"Umieściłem mój zespół w widoku " zatrzymaj w trybie cieniowanym ", części mają tam kolor na tym wyświetlaczu i tylko na tym wyświetlaczu tam (każdy niezależnie otwarty komponent jest szary), następnie usunąłem zastosowanie koloru. Po przełączeniu z powrotem na ekran " usuń ukryte linie ", linie były ponownie czarne. Dlaczego fakt usunięcia pojawień w wyświetlaczu " ukryte linie usuwa " nie powoduje jego usunięcia? nie mam pojęcia :-s
Jednak nadal wydaje mi się to dziwne, wszystkie inne komponenty mają kolor (czerwony, żółty, niebieski,...), a ich kolor na wyświetlaczu " usuń ukryte linie " jest rzeczywiście.
Nawet jeśli nie wydaje się to logiczne, czy próbowałeś?
Tak, @Benoit, pytanie jest rzeczywiście takie samo jak moje, nie znalazłem go wcześniej, ale w zasadzie zrobiłem to samo co @santino, z wyjątkiem tego, że nie usunąłem wyświetlacza w "zatrzymaj w trybie cieniowanym", usunąłem wyświetlacz w "Usunięto ukryte linie" i przełączyłem się na "zatrzymaj w trybie cieniowanym" przed przełączeniem z powrotem na "Usunięte ukryte linie" i to wystarczyło. Myślę, że nie @santino musiał usuwać wyświetlacza "zatrzymaj w trybie zacienionym".
To rzeczywiście nie jest logiczne, ale działa^^
@remrem, nie, nie mogę usunąć moich stanów wyświetlania, mam około dziesięciu na ten montaż i potrzebuję ich dla moich posłów do PE... (Nawiasem mówiąc, to właśnie po to, aby stworzyć stan wyświetlania, umieściłem wszystko w "Usunięto ukryte linie")...
Lucas odpowiedział na moje pytanie "jak włączyć ten tryb z powrotem, kiedy go potrzebuję", Benoit odpowiedział "Jak usunąć ten kolorowy szkielet", a Remrem odpowiedział "Dlaczego mój pokój wyświetla się w ten sposób"...
@Benoit, tak, z wyjątkiem tego, że wcześniej usunąłem wyświetlacz w trybie "usunięto ukryte linie"!
Edycja: Próbowałem po prostu przełączyć się na "zatrzymaj w trybie cieniowanym" tuż przed i to nie zadziałało. Musisz usunąć wyświetlanie mojej części w trybie "usunięta ukryta linia" przed dokonaniem przełączenia.
Cóż, dla tych, którzy zostają z tyłu, myślę, że nie jest źle, ale czasami, gdy jedni tak robią, inni krzyczą skandal :-/
Zwłaszcza, że nigdy nie będę miała wystarczająco dużo punktów, aby kupić prezent, pomyślałam, że fajnie byłoby dać punkty tym, którzy mają większe szanse na ich zdobycie?