Zarządzanie wyświetlaniem na dwóch ekranach w oprogramowaniu

Więc zgadza się, najważniejsze dla Ciebie nie jest to, aby posuwać naprzód refleksję nad problemem (zwłaszcza gdy dołączasz strony pomocy), ale umieścić odpowiedzi, które potencjalnie powinny być wybrane jako lepsze odpowiedzi. Polowanie na punkty, a nie wzajemna pomoc!

To niekończący się temat i tak musiało się skończyć z nową skalą punktową!

:/

2 polubienia

Właśnie przechodzę obok...

Chcę tylko powiedzieć, że nie do końca się z tobą zgadzam @Lucas. Ktoś, kto nie wie, w czym maccro są dobre, potrzebuje gotowego kodu, który już działa dobrze , aby rozłożyć go krok po kroku i przeanalizować każdy wiersz poleceń, aby lepiej zrozumieć, jak udało Ci się go skonfigurować.

Osobiście w ten sposób uczę się najlepiej. Potem oczywiście zawsze znajdą się ludzie, którzy wezmą Twój kod i jeśli zadziała, nie będą szukać dalej... Ale ogólnie rzecz biorąc, nie trwają długo.

Krótki. Znowu wyjeżdżam!

Cdt

Joss

2 polubienia

Nie rozumiem, jak pragnienie prezentów i pomaganie ludziom jest ze sobą sprzeczne!

Nie jestem tu tylko dla prezentów, ale to niezaprzeczalny plus, który motywuje do poświęcenia czasu na pomaganie ludziom!

Czy spędzasz tak dużo czasu na wszystkich innych forach CAD w sieci?

Wydaje mi się, że podobnie jak wiele osób, brał Pan/Pani udział w proteście, kiedy zmieniono skalę punktową. Więc to też Cię interesuje?

Następnie, jak już powiedziałem, zwłaszcza w tym pytaniu, wybór najlepszej odpowiedzi jest kwestią punktu widzenia.

@.PL @Lucas P @Lucas PRIEUR

Odpowiadanie i zbieranie odpowiedzi nie jest sprzeczne, żałuję, że jesteśmy pierwsi w kwestii nagród. Mówię to, gdy widzimy, że odpowiadasz na prawie wszystkie pytania za pośrednictwem linków internetowych, w mniej niż 2 minuty i niekoniecznie znając temat. Coś, czego wcześniej nie robiłeś, a już na pewno nie w takim stopniu!

Do tej pory jestem zarejestrowany w Lynkoa tylko w celu zadawania pytań dotyczących CAD. Przyjechałem tutaj, aby podzielić się swoją wiedzą na temat SW/EPDM i metod pracy,... A przy okazji też dużo się uczę. Na początku bez żadnych pretensji do nagrody, tylko dlatego, że zwrócono się do mnie i doceniłem umiejętności i profesjonalizm firmy Axemble, a zwłaszcza jej pracowników, w swojej dziedzinie. Ale rzeczywiście zastanawiam się nad rejestracją gdzie indziej, SolidAgora wydaje się alternatywą. Zwłaszcza w przypadku pytań. I zobowiązałbym się do tego w tych samych proporcjach.

Jeśli chodzi o kwestionowanie punktów, należy je wycofać w kontekście: zmiana skali bez uprzedzenia, wyjaśnienia dlaczego i jak kilka dni później. Kiedy dostałem wyjaśnienia, postawiłem go na małym ogniu! Dopóki byłem z dala od wielkich nagród, nie byłem tym zbytnio zainteresowany, ale kiedy marchewka jest w zasięgu ręki i jest nam odepchnięta, nie wydawało mi się to zbyt fairplayowe. Teraz wiemy, że najwyraźniej istnieją prawdziwe powody.

Jeśli chodzi o wybór najlepszej odpowiedzi, to czego żałuję w innych pytaniach, to to, że ludzie przychodzą zapytać, jaki jest kolor białego konia Henryka IV i że wrzucają najlepszą odpowiedź, że cena bagietki wzrosła do 1€ :/ Osoba , która szuka koloru konia, nie będzie zaawansowana, aby poznać cenę chleba.

I tak mój spór dotyczył również tego punktu: wcześniej był stosunek 1/3 do +1/najlepsza odpowiedź. Kiedy społeczność pomogła, mogli zostać nagrodzeni za swój sprawiedliwy wkład. Dziś, przy 1/40, ci, którzy przyjdą, aby dołożyć swoją cegiełkę, nie zyskają wiele , może poza podziękowaniami. Dzisiaj dałem Ci 5 punktów, wczoraj miałbyś 50! Ale to nie jest ten, z którym powinieneś to zobaczyć!

:)

3 polubienia