Zarządzanie równaniami w funkcji bibliotecznej

Witam, stworzyłem funkcję biblioteczną, w której dokonałem 2 konfiguracji.

Pierwsza z nich zawiera tylko ekstruzję i nie stanowi dla mnie problemu.

Druga faza obejmuje podstawowe wytłaczanie + usuwanie materiału sterowane równaniami, które zarządza liczbą usuwanych materiałów w zależności od długości wytłaczania. Kiedy otwieram funkcję Biblioteka, nie ma problemu, wszystko działa.

Z drugiej strony, kiedy wkładam go do pokoju, wtedy zaczyna żebrać.

Równania utworzone w funkcji bibliotecznej są wstawiane do mojego pokoju, tj. są dodawane do zakładki Równania w menedżerze nieruchomości, a za każdym razem, gdy dodaję funkcję biblioteczną do mojego pokoju, dodaje ona identyczne linie równań.

Zmieniłem nazwy wymiaru "D1, D2" itd. na nazwy pisane WIELKIMI LITERAMI i bez spacji.

Ale nie lepiej.

Czy istnieje sposób, aby równania nie pasowały do mojego głównego pokoju, aby uniknąć konfliktu?

Dziękujemy za Twoją opinię.

Pozdrowienia

Jérémy

Witam

spróbuj zmienić nazwę żebra na D1==> przykład "Długość" D2==> "szerokość", ponieważ myślę, że w twoich pokojach muszą być również D1 i D2 jako nazwy żeber i myślę, że tworzy to konflikt... Tak na wszelki wypadek; Aby zmienić nazwę, wystarczy zmienić część przed znakiem @ w menedżerze operacji, klikając prawym przyciskiem myszy na brzegu, a następnie w wartości podstawowej

Dziękuję Ac Cobra 427, ale jak wyjaśniono w 1. wiadomości, próbowałem już tego rozwiązania, niestety bez rezultatu.

Potrzebne jest, aby równania obecne w funkcji bibliotecznej nie zostały przeszczepione na część, w której są wstawione.

Czy ktoś ma pomysł na to?

Dziękuję.

Witam

Czy funkcja Twojego regału musi się aktualizować, gdy zmieniają się wymiary Twojego pokoju? A może po zainstalowaniu nie powinien już ewoluować?