Kierownik ds. zamówień

Witam

Nie mogę już umieścić mojego menedżera zamówień z powrotem w menu hrizontale u góry strony.

W pomocy jest napisane:

Aby zadokować Menedżera zleceń pływających:

Aby go zadokować, gdy jest ruchomy, wykonaj jedną z następujących czynności:
  • Podczas przeciągania Menedżera poleceń w oknie SOLIDWORKS, przesuń wskaźnik nad ikonę dokowania :
    Cumowanie nad wodą
    Cumowanie po lewej stronie
    Cumowanie po prawej stronie

Kliknij dwukrotnie Menedżera zleceń pływających, aby powrócić do ostatniej pozycji dokowania.

Nie widzę tych ikon

Cumowania.

Czy możesz mnie poprowadzić?

Oto zrzut ekranu tego, co mam

Delikatność

capture.jpg

Dobry wieczór

Musisz kliknąć na tytuł paska (tutaj menedżer) i przytrzymać kliknięcie, poruszając myszką. W tym momencie pojawią się ikony i możesz upuścić na nią pasek

4 polubienia

Witam 

Kiedy przesuwasz ster, w obszarze roboczym tworzone są te 3 ikony dokowania i tam przeciągasz ster do tego, w którym chcesz go umieścić.... 6 godzin

2 polubienia

Witam

Dziękuję za odpowiedzi, ale nie widzę niczego w obszarze roboczym, co wyglądałoby jak te ikony.

Na załączonym zrzucie ekranu klikam w pasek tytułu menedżera poleceń, wskaźnik zamienia się w grow i to wszystko.

Kursor nie pojawia się na zrzucie ekranu, szkoda!!

Zapomniałem powiedzieć, że moja wersja to 2016 rok.

Czy mógłbyś zrobić mi zrzut ekranu z tymi ikonami?

Delikatność

sans_titre_3.jpg

A przesuwając pasek w górę na środku ekranu, ikona się nie pojawia?

Jeśli rzeczywiście jest to błąd, możemy spróbować zresetować parametry SolidWorks do 0:

http://www.lynkoa.com/tutos/3d/reinitialiser-les-parametres-solidworks

Więc teraz to działa?

Zobacz mój tutorial:

http://tutoriel.solidworks.free.fr/crbst_92.html

Przesuwając okno, pojawiają się strzałki i upuszczają okno na strzałce, w której chcesz zapisać Menedżera zamówień, a następnie możesz kliknąć prawym przyciskiem myszy Menedżera zamówień i dostosować i zablokować commadmanager i paski narzędzi

gestionnaire_de_commande.docx

To jest dokładnie to, co said@ac :)

Witam

Dziękuję za odpowiedzi, zresetuję się, a jeśli to nie zadziała, zainstaluję ponownie.

Delikatność

Witam

Zainstalowałem go ponownie po usunięciu.

Delikatność

Wykonałeś pełną ponowną instalację??? Powinieneś był wcześniej spróbować naprawy.