Golden Tech - poznaj zwycięzców ogólnopolskiego konkursu wzorniczego

Witam wszystkich, konkurs Golden Tech dobiega końca! Po 3 dniach rywalizacji, właśnie odbyła się ceremonia wręczenia nagród, poznaj wielkich zwycięzców konkursów dla projektantów i twórców!

W konkursie na projektanta wygrywa @nicolas74 !

Jego konstrukcja w pełni spełniała wymagania narzucone przez startup Atmosgear. Wielkie gratulacje dla niego! Za swoją pracę wygrał sumę 1000€!

W konkursie dla twórców konkurs zwyciężył zespół myCAD, @doubleL, @nicolas74 i @louis.emonin! Cóż za duma widzieć, że zespół myCAD nadal znajduje się na szczycie podium  (Nawiasem mówiąc :wink: , podwójne zwycięstwo w Golden Tech dla @DoubleL ) Gratulacje dla zespołu, który ciężko pracował przez 3 dni, aby zaprojektować akcesoria do hipersamochodu Benjamin Workshop! Wielkie gratulacje!

Nie pozostaje nam nic innego, jak pogratulować zwycięzcom tego wspaniałego konkursu! Do zobaczenia za rok na nowej edycji Golden Tech z nowymi uczestnikami!

Miłego dnia wszystkim,

Coralie

6 polubień

Gratulacje!! …

5 polubień

Bardzo wielkie gratulacje za te osiągnięcia.

Powiedziałem, że zespół myCAD jest silny.

To jest mój CADOR

Cdlt powiedział:

5 polubień

Dziękuję Wam wszystkim! Pierwszy raz dla mnie i na początku nie odważyłam się zapisać ze strachu przed nieznanym... To tylko pokazuje, że po prostu musisz zacząć! Dziękuję @Coralie za skontaktowanie się :slight_smile: ze mną, mam nadzieję, że spotkamy się w przyszłym roku! :slight_smile:
A przede wszystkim cudowne chwile spędzone z @DoubleL i @louis.emonin , które pozostaną wyryte w głowie! :wink: Dziękuję wam, panowie! :v:

4 polubienia

Dobra robota chłopaki!!
Trochę presji, wyjście ze swojej strefy komfortu i wspaniałe doświadczenie!!

5 polubień

Gratulacje @Nicolas74 @louis.emonin i oczywiście @DoubleL zawsze na szczycie koszyka! Jesteście dobrymi ludźmi :sunglasses: :+1:

5 polubień