Duże problemy z DraftSight

Witam

Witam

Używam tego oprogramowania do rysowania od jakiegoś czasu i napotykam różnego rodzaju problemy. Na przykład po zapisaniu rysunku w obszarze

kiedy otwieram DraftSight, znajduje się on w moich dokumentach i w trybie tylko do odczytu, nie znam rozwiązania, aby rozwiązać ten problem

Pracuję na W7 Pro w 32 bitach

Najemnik za pomoc

Witam, radzę zaktualizować program do wersji DraftSight 2015, jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś.

Tak +1 @Pl

Aktualizacja Draftsight i pełna aktualizacja, karta graficzna itp.

W przeciwnym razie następuje ponowna instalacja.

1 polubienie

dziękuję obojgu za odpowiedź obecnie jestem w trakcie ponownej instalacji DraftSight, będę was informować o reszcie

Dziękuję

Dobry wieczór

Właśnie ponownie zainstalowałem DraftSight  bez żadnych szczególnych problemów

z drugiej strony  problemy się zdarzają, na przykład nie mogę wyregulować skali, która wynosi 1/140, wszystko, co udaje mi się zrobić, to sprawić, że mój rysunek znika na arkuszu 1, więc przeszedłem do arkusza 2, gdzie ten rysunek jest na tym 2, a rysunek jest bardzo mały ze stosunkiem 1,1, jak postępować, aby go skonfigurować i umieścić przeskaluj 1/140, a następnie wydrukuj

Dziękuję za pomoc

Witam

Dziwię się, że nie mam odpowiedzi, które mogłyby  mi pomóc rozwiązać problemy, w których jestem zdezorientowany, może źle się wytłumaczyłem, powiedz mi...

Dziękuję wszystkim za pomoc.

Witam

To jest nieco inny problem, proszę wybrać lepszą odpowiedź na to pytanie i otworzyć inne.

Dziękuję