Nie można zainstalować Solidworks 2019

Witam/Dobry wieczór, Kiedy próbuję zainstalować SLD, wszystko idzie dobrze, dopóki to... Miałem cracka SLD z 2017 roku, który usunąłem z mojego komputera. Moja szkoła dostarczyła mi licencję na SLD 2019, ale na tym etapie (jest to w czasie podsumowania) jestem zablokowany, ponieważ wyświetlany jest ten komunikat. Nie rozumiem, że usunąłem wszystkie moje pliki SLD 2017 (tak, opróżniłem kosz, tak jak powiedział mi mój nauczyciel), ale problem nadal występuje

Jeśli ktoś może mnie oświecić, byłbym zachwycony! Z góry dziękuję

Komunikat o błędzie, o którym mowa, i lista "dodatkowych plików" :

W zależności od dokonanych wyborów wymagane są dodatkowe pliki.

apisdk.exe, cam.exe, CheckForUpdates_sldCheckForUpdates.exe, swcomposer.exe, flowsimulation.exe, swdocmgr.exe, edrawings.exe, eDrwAPISDK.exe, swexplorer.exe, VBA_vba71.exe, VBA_vba71_1033.exe, VBA_vba71-kb2783832-x64.exe, VSTA14_vsta_setup.exe, solidworkscore1of2.exe, solidworkscore2of2.exe, swactwiz.exe, solidworksfrench.exe, Toolbox_ansi_inch.exe, Toolbox_ansi_metric.exe, Toolbox_as.exe, Toolbox_bsi.exe, Toolbox_cisc.exe, Toolbox_din.exe, Toolbox_gb.exe Toolbox_ is.exe, Toolbox_iso.exe, Toolbox_jis.exe, Toolbox_ks.exe, Toolbox_mil.exe, Toolbox_pem_inch.exe, Toolbox_pem_metric.exe, Toolbox_skf.exe, Toolbox_torrington_inch.exe, Toolbox_torrington_metric.exe, Toolbox_truarc.exe, Toolbox_unistrut.exe i visualize.exe

Przejdź do lokalizacji ze wszystkimi wymaganymi plikami, edytuj wybrane produkty lub włącz pobieranie, aby uzyskać brakujące pliki.

Oczywiście nie masz pełnego pliku instalacyjnego. Musisz go załadować ze strony Solidworks, a raczej aktywować pobieranie, wydaje mi się, że jest to opcja, która pojawia się dość na początku procesu.

3 polubienia

Przepraszamy za spóźniony powrót

Rzeczywiście, rozumiem, o czym mówisz, ale kiedy jestem w tym oknie, nie mogę nawet wybrać tej opcji...

Zwróć uwagę, że dodatkowo pobrałem launcher z oficjalnej strony SLD