Nie można zainstalować SolidWorks Student 2016-2017

Witam

Zarejestrowałem się na stronie solidworks, aby mieć solidworks student. Otrzymałem klucz łącza, ale podczas instalacji pojawił się komunikat informujący, że nie można pobrać kilku programów.

Oto pełna wiadomość: 

"

Następujące produkty nie są obecnie dostępne do pobrania: Microsoft .NET Framework 3.5, Microsoft .NET Framework 4.5.2, SOLIDWORKS API SDK, Hello, Check for updates, SOLIDWORKS Composer Player, SOLIDWORKS Translator, SOLIDWORKS Document Manager API, SOLIDWORKS Explorer/Workgroup PDM, SolidNetWork License Manager, Microsoft SQL Native Client, Microsoft SQL Server, Microsoft C++ 2005 Redistributable, Microsoft C++ 2005 Redistributable (x64), Pakiet redystrybucyjny Microsoft C++ 2008, pakiet redystrybucyjny Microsoft C++ 2008 (x64), pakiet redystrybucyjny Microsoft C++ 2010, pakiet redystrybucyjny Microsoft C++ 2010 (x64), pakiet redystrybucyjny Microsoft C++ 2012, pakiet redystrybucyjny Microsoft C++ 2012 (x64), VBA 7.1, VBA 7.1 (chiński tradycyjny), VBA 7.1 (niemiecki), VBA 7.1 (angielski), VBA 7.1 (francuski), VBA 7.1 (włoski), VBA 7.1 (japoński), VBA 7.1 (koreański), VBA 7.1 (portugalski-brazylijski), VBA 7.1 (chiński uproszczony), VBA 7.1 (hiszpański), VBA 7.1 (KB 2783832), Visual Studio Tools, Microsoft Office 2003 Web Components, SOLIDWORKS Workgroup PDM Server, PhotoView 360 Network Render Client, chiński, chiński uproszczony, czeski, francuski, niemiecki, włoski, japoński, koreański, polski, portugalski (Brazylia), rosyjski, hiszpański, turecki, Visual Studio Remote Debugger, Windows Performance Toolkit, eDrawings, eDrawings API SDK, Microsoft SQL Management Tools, swactwiz, SOLIDWORKS PDM Client i SOLIDWORKS PDM Server.

Nie można instalować ani modyfikować tych produktów bez plików źródłowych.

Spróbuj ponownie później, odznacz te produkty lub zainstaluj wcześniejszą wersję."

Voici le probleme

Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrowienia

Zwycięzca

solidworks.png

Witam

Sprawdź, czy tak to robisz.

http://www.lynkoa.com/tutos/import-export-formats-neutres/t%C3%A9l%C3%A9charger-solidworks-student-gratuitement

Tak, zrobiłem tę technikę