Drukuj jako PDF

Witam

Wykonałem plan z lokalizacją, szczegółowym planem i planem pracy w modelu w 2009 roku pod autocad lt2007

W tym czasie wykonałem swój układ do wydrukowania tego planu w formacie 1010x420

Dzisiaj jestem proszony o wydanie go w formacie pdf. do wysłania kuriera

Pomóż mi

Jeff

parcellaire_lefau.jpg

Czy w takim razie wysłać czy wydrukować?

Witam

1010 x 420, nie sądzę, żeby to był standardowy format.

Spróbuj zrobić plik PDF za pomocą Kreatora plików PDF, który umożliwia wyświetlanie wielu różnych formatów.

S.B

3 polubienia

Robisz zrzut ekranu i zapisujesz jako

@+;-)

Co by było, gdybyś wrzucił swój obraz do Worda i wydrukował go jako plik PDF?

Format Word w formacie A0 i rolki... Nie?

Zobacz ten link : http://jpgtopdf.fr/

@+ ;-)

Jeśli prezentacja jest w formacie 1010x420, należy wydrukować w skali 1 przy użyciu większego rozmiaru papieru.

Program do zapisywania dokumentów Microsoft XPS dostarczany z programem AutoCAD nie ma formatów o tym rozmiarze lub wyższych.

Ja też jestem synem kreatora pdf, bardzo dobry produkt.

Jeśli prezentacja jest w niższym lub wyższym formacie, należy przeskalować. Ten czynnik będzie błędny w odniesieniu do formatu prezentacji. Dlatego prezentacja powinna być ZAWSZE drukowana w skali 1.

Witam, jestem tutaj, aby dodać swoje ziarno soli w debacie, ale przy okazji, czy 1010x420 to rozmiar papieru czy rozdzielczość obrazu? Jeśli jest to rozmiar papieru, musisz przejść przez pdfcrator (uważaj na wersje, nie wszystkie z nich obsługują bardzo duże lub niestandardowe formaty).

Możesz zrobić zrzut ekranu, wkleić go do programu Word i wyeksportować jako plik PDF.

Masz plik źródłowy? Możesz również wydrukować go jako plik PDF za pomocą Kreatora PDF (bezpłatnie).

Miłego dnia.

Ogólnie rzecz biorąc  , do tworzenia plików PDF, PdfCreator jest podstawowym odruchem, ale teraz wiele programów zintegrowało generator pdf (często przez "zapisz jako").

Czy konieczne jest przestrzeganie tego przepisu?

Jeśli dobrze rozumiem, nie masz już autocada, czy jest to bardziej z Autocadem (mam dostępne autocad i pdfcreator...)?

A jeśli nie, jeśli skala jest ważna:

_créez kawałek kwaśnego SW

_ Utwórz szkic

_ Narysuj linię 1010mm

_ Narzędzie/Narzędzie do szkicowania/Obraz szkicu i wybierz swój obraz "parcellaire_lefau.jpg"

_Travaillez rozmiar i położenie obrazu tak, aby jego szerokość odpowiadała poprzednio narysowanemu pociągnięciu

_Faites rysunek tego pomieszczenia, który zawiera tylko jeden obraz, przedstawiający ten szkic

_Imprimez w formacie PDF na a0

Witam

Tworzę wszystkie moje pliki PDF za pomocą pdfcréator!

Oto link do pobrania: 

http://www.clubic.com/telecharger-fiche11085-pdfcreator.html

Po zainstalowaniu: 

Postępuj zgodnie z samouczkiem.

tutoriel.doc

Już zainstalowany PDF Factory Pro,

Po zakończeniu przejdź do rysunku, otwórz plan w formacie 1010x420.

Kliknij ikonę drukarki, wybierz menu rozwijane PDF (patrz zrzut ekranu)

Wybierz układ jako (na ekranie), kliknij ZAPISZ (zapisany), utwórz folder, w którym znajdziesz swoje pliki PDF, a następnie wyślij go jako załącznik.

Ponieważ wiadomość e-mail będzie konsultowana na komputerze lub tablecie, ostateczny format nie jest już bardzo ważny.

Tworzy może dwa plany, 1 dla lokalizacji, 1 dla planu szczegółowego.

Powodzenia.

pdf.png

Przepraszamy, wybierz bieżący arkusz, a nie obraz na ekranie.

Dziękuję Wam wszystkim

Dziękuję Nicolas!!   Zdecydowałem się na Wasze rozwiązanie i udało mi się wydrukować plik PDF w rozdzielczości 1010 x 420 

Jeff