Jeśli prezentacja jest w formacie 1010x420, należy wydrukować w skali 1 przy użyciu większego rozmiaru papieru.
Program do zapisywania dokumentów Microsoft XPS dostarczany z programem AutoCAD nie ma formatów o tym rozmiarze lub wyższych.
Ja też jestem synem kreatora pdf, bardzo dobry produkt.
Jeśli prezentacja jest w niższym lub wyższym formacie, należy przeskalować. Ten czynnik będzie błędny w odniesieniu do formatu prezentacji. Dlatego prezentacja powinna być ZAWSZE drukowana w skali 1.
Witam, jestem tutaj, aby dodać swoje ziarno soli w debacie, ale przy okazji, czy 1010x420 to rozmiar papieru czy rozdzielczość obrazu? Jeśli jest to rozmiar papieru, musisz przejść przez pdfcrator (uważaj na wersje, nie wszystkie z nich obsługują bardzo duże lub niestandardowe formaty).
Ogólnie rzecz biorąc , do tworzenia plików PDF, PdfCreator jest podstawowym odruchem, ale teraz wiele programów zintegrowało generator pdf (często przez "zapisz jako").
Czy konieczne jest przestrzeganie tego przepisu?
Jeśli dobrze rozumiem, nie masz już autocada, czy jest to bardziej z Autocadem (mam dostępne autocad i pdfcreator...)?