Indeks i konfiguracja

Witam wszystkich,

na części z konfiguracją X, czy możliwa jest zmiana indeksu tylko jednej z tych konfiguracji.

aby wziąć wskazówkę, zmieniam stan części w EPDM i wybieram nową wersję, problem polega na tym, że ma to wpływ na wszystkie moje konfiguracje, czego nie chcę.

Dziękuję

Witam, o ile mi wiadomo, nie masz wyboru! Rzeczywiście, indeks działa na pliku. a nie na jednej konfiguracji.

4 polubienia

Witam

W przypadku korzystania z systemu indeksów EPDM nie można rozgrupować indeksów według konfiguracji. Wskazówka jest przekazywana przez plik.

Przepraszam.

W przeciwnym razie nie musisz korzystać z systemu indeksów EPDM i zarządzać nimi za pomocą właściwości wypełnionej w konfiguracjach, ale obejdziesz się bez ciekawej funkcji EPDM!

Ostatnia uwaga, jeśli chcesz zachować pętlę przepływu pracy, aby przekazać wskazówkę, musiałbyś w pewnym momencie określić konfigurację, której dotyczy problem: nie jest to proste, a nawet niewykonalne !!

6 polubień

Witam

O ile mi wiadomo, nie!

1 polubienie

Ok, dzięki wszystkim, zobaczę co zrobię, chyba dodam konfigurację.

Ja też powiedziałbym, że nie.

Dlaczego jednak nie usunąć konfiguracji z pliku, aby utworzyć nową, którą możesz wskazać według własnego uznania i niezależnie. (z makrem separacji konfiguracji)

Stracisz link do oryginalnego pliku, ale jeśli naprawdę chcesz wskazać konkretną konfigurację, widzę tylko to.