Czy możliwe byłoby ujednolicenie informacji znajdujących się na profilach, które odwiedzamy na forum i na stronie Mycad? O ile się nie mylę, nie mogę znaleźć nazwy firmy na forum. Ex:
Szukając tych informacji, zauważyłem również, że punkty za odwiedziny profilu były przyznawane tylko na stronie mycad, a nie na forum.
Ps: Uważam, że pasek wyszukiwania na forum jest bardzo skuteczny, jest prawie natychmiastowy, z automatycznymi sugestiami odpowiedzi, które oszczędzają czas w porównaniu do wyszukiwania na stronie mycad.
Witaj Borys, Przede wszystkim moje najlepsze życzenia. Rzeczywiście, byłby to dobry pomysł i bardzo dobrze byłoby jeszcze bardziej wzbogacić witrynę. Ale jest tak wielu dostawców i sprzedawców profili we wszystkich tych formach i to właśnie stworzyło ten bałagan. … Ciąg dalszy nastąpi. @+. AR.
Nie chcę zajmować miejsca Coralie i tych, którzy zarządzają tym kompleksem, ale dla przypomnienia, w nadchodzących dniach lub tygodniach nastąpi standaryzacja między dwiema częściami witryny.
Wyjaśnienie! Forum i strona nie korzystają z tej samej technologii, a raczej z tego samego oprogramowania, nawet jeśli na pierwszy rzut oka wygląda to w formacie HTML. Rzeczywiście, forum korzysta ze specjalistycznego oprogramowania, które jest w pełni konfigurowalne i przede wszystkim działa w czasie rzeczywistym (np. podczas pisania tekstu widzę, że ktoś pisze odpowiedź w tym samym wątku. Możesz także dynamicznie zobaczyć, kto jest online itp. Z drugiej strony, druga część strony została opracowana kilka lat temu przy użyciu klasycznej technologii tworzenia witryn, której stopnia parametryzacji nie znam (bierze nowe słowo), a co za tym idzie łatwość aktualizacji.
Myślę, że musimy poczekać kilka dni, aby zobaczyć, jak technikom pracującym nad tym tematem udało się poprawić jednorodność całości.
@A_R nie brałem pod uwagę złożoności tematu. (małe serdeczne sprostowanie: jestem Joris, a nie Borys )
@Zozo_mp ailvilwouaitandsi Rzeczywiście, homogenizacja tych dwóch miejsc prawdopodobnie weźmie pod uwagę tego rodzaju punkt. Chciałem zgłosić to spostrzeżenie, mając nadzieję, że zostanie ono uwzględnione w kolejnych usprawnieniach. W każdym razie bardzo dziękuję za wyjaśnienie
Dziękuję @Zozo_mp za odpowiedź, to wszystko Rzeczywiście, forum i strona myCAD nie korzystają z tych samych technologii, a forum jest oderwane od jakichkolwiek informacji dotyczących Waszych firm... Być może uda nam się dodać pole "firma" w Twoim profilu, ale będziesz zmuszony wypełnić je ręcznie, ponieważ te informacje nie będą mogły wrócić automatycznie... Przyglądam się temu z naszymi zespołami technicznymi!