Sprawdź, czy to może Ci pomóc...
W zakładce Ustawienia strony kliknij "Drukuj tytuły", otworzy się okno, wybierz zakładkę Arkusz i w kategorii Wydruk masz jakość roboczą.
Pozdrowienia.
industrialcadservices Dziękuję za te informacje, nie znałem tej opcji, ale niestety bez zmian utworzyłem zgłoszenie do pomocy technicznej, aby sprawdzić, czy będą mieli dla mnie więcej informacji :)
Przepraszam, że pytam, czy umieściłeś kontrolkę w wersji drukowanej we właściwościach kontrolki podczas wykonywania testu?
Jeśli tak, to przepraszam, ale nie mam więcej pomysłów...
IndustrialCadServices Nie martw się :) Nie ma głupiego pytania, na razie wypróbowałem oba przypadki w Drukuj = Prawda lub Fałsz bez zmian :/
No i dobrze, po powrocie wsparcia to rzeczywiście BUG z eDrawingem, ale który oczywiście nie będzie traktowany jako priorytet :/ Jestem przywiązany do poprawki, jeśli taka będzie, więc będę Cię informować na bieżąco
Dziękujemy wszystkim za udział
No i dobrze, po powrocie wsparcia to rzeczywiście BUG z eDrawingem, ale który oczywiście nie będzie traktowany jako priorytet :/ Jestem przywiązany do poprawki, jeśli taka będzie, więc będę Cię informować na bieżąco
Dziękujemy wszystkim za udział