Wstawiony widok eDrawing do pliku Excel

Sprawdź, czy to może Ci pomóc...

http://forums.ni.com/t5/Discussions-au-sujet-de-NI/Méthode-ActiveX-Adobe-PDF-Reader-ne-fonctionne-pas/td-p/3222323

1 polubienie

W zakładce Ustawienia strony kliknij "Drukuj tytuły", otworzy się okno, wybierz zakładkę Arkusz i w kategorii Wydruk masz jakość roboczą.

Pozdrowienia.

1 polubienie

industrialcadservices Dziękuję za te informacje, nie znałem tej opcji, ale niestety bez zmian utworzyłem zgłoszenie do pomocy technicznej, aby sprawdzić, czy będą mieli dla mnie więcej informacji :)

Przepraszam, że pytam, czy umieściłeś kontrolkę w wersji drukowanej we właściwościach kontrolki podczas wykonywania testu? 

Jeśli tak, to przepraszam, ale nie mam więcej pomysłów...

IndustrialCadServices Nie martw się :) Nie ma głupiego pytania, na razie wypróbowałem oba przypadki w Drukuj = Prawda lub Fałsz bez zmian :/

No i dobrze, po powrocie wsparcia to rzeczywiście BUG z eDrawingem, ale który oczywiście nie będzie traktowany jako priorytet :/ Jestem przywiązany do poprawki, jeśli taka będzie, więc będę Cię informować na bieżąco

Dziękujemy wszystkim za udział

2 polubienia

No i dobrze, po powrocie wsparcia to rzeczywiście BUG z eDrawingem, ale który oczywiście nie będzie traktowany jako priorytet :/ Jestem przywiązany do poprawki, jeśli taka będzie, więc będę Cię informować na bieżąco

Dziękujemy wszystkim za udział

2 polubienia