Plik wykonywalny
"I:\PreReqs\VCRedist\vcredist_x64.exe" /q:a /c:"msiexec /i vcredist.msi REBOOT=NaprawdęSuppress /q"
nie został poprawnie zainstalowany.
Zainstalowałem osobno pakiet redystrybucyjny Microsoft C++ 2005 (x64) i nie ma rozwiązania!!
Plik wykonywalny
"I:\PreReqs\VCRedist\vcredist_x64.exe" /q:a /c:"msiexec /i vcredist.msi REBOOT=NaprawdęSuppress /q"
nie został poprawnie zainstalowany.
Zainstalowałem osobno pakiet redystrybucyjny Microsoft C++ 2005 (x64) i nie ma rozwiązania!!
Witam
Czy próbowałeś odinstalować i zainstalować ponownie?
Czy zainstalowano wersję Visual C++ dostępną w instalacji SolidWorks?
Spróbuj zainstalować go ponownie.
Jesteś administratorem na swoim stanowisku?
Witam
U mnie pojawił się problem podczas 1 próby instalacji. Radzę usunąć je wszystkie i zrobić czyszczenie systemu, a także przejść ccleaner i ponownie rozpocząć instalację bez pracy na stacji i nie mając nic innego otwartego...
Witam, Instalacja solidworks wymaga, aby żadne inne oprogramowanie nie działało (Turbo boost intel, outlook, word, excel, internet ...) zapewnia czyszczenie systemu za pomocą Ccleaner lub systemu Windows poprzez usunięcie plików instalacyjnych umieszczonych w pamięci, jak wyjaśniono w AC COBRA 427.
Jeśli problem będzie się powtarzał. Zapytaj infolinię (http://www.lynkoa.com/helpdesk/dashboard).
Powodzenia
@rvillar: infolinia jest dostępna tylko dla osób, które są klientami Axemble / Visiativ, a nie dotyczy to Mohameda Guermaziego !
Dla pozostałych jest tylko forum.
ten sam problem!
:-(. Czy jesteś dobry jako administrator na swoim stanowisku???
Jeśli naprawdę żadne rozwiązanie nie działa, musisz sformatować :-/
Jaki jest teraz komunikat o błędzie?
Na jakim etapie instalacji?
ten sam błąd niewłaściwe użycie, zatrzymuje się na 4% podczas instalowania pakietu redystrybucyjnego Microsoft C++ 2005 (x64)
wiedząc, że już się zainstalował i mam wcześniej wersję 2015
Być może twoje pliki instalacyjne są uszkodzone.
Spróbuj ponownie pobrać kompletną instalację SolidWorks.