Instalacja SOLIDWORKS 2019 SP2

Witam, czy mogę udostępnić plik instalacyjny SOLIDWORKS 2019 SP2 na moim koncie, ale nie mogę go pobrać do

Witryna FTP.

Firma Philippe Asselin SPAC w LESQUIN

Witam

Musisz poprosić o pomoc swojego sprzedawcę i infolinię.

Forum wyjątkowo niewiele może dla Ciebie zrobić.

Należy rozróżnić dwie rzeczy między pobieraniem za pomocą filezilla lub innym a instalacją, do której potrzebne jest określone oprogramowanie (zwykle). Twój sprzedawca musi dać Ci pisemną procedurę, aby normalnie Cię poprowadzić.

Pozdrowienia

Witam

Plik aktualizacyjny waży 14 Giga dla naszej konfiguracji. Wyobrażam sobie znacznie więcej dla wszystkich zastosowań. Nie jestem w stanie wysłać go do Ciebie, zwłaszcza, że Twoja konfiguracja może być inna.
Z drugiej strony nie rozumiem, że mówisz o ftp?

Hello@remrem

Jeśli dobrze rozumiem prośbę @p.asselin , jest to aktualizacja SP2 z 2019 roku, co oznacza, że jest w trakcie konserwacji i tylko on może ją pobrać.

Jeśli nie jest w trakcie konserwacji, a nawet jeśli może go pobrać, nie będzie mógł z niego korzystać, ponieważ istnieje kontrola internetowa do aktywacji wersji (w tym dla SP).

Co więcej, pobieranie nie wystarczy, ponieważ jest to plik binarny, który należy rozpakować na dysku wirtualnym za pomocą oprogramowania, które jest w porządku (takiego jak DAEMON Tools Lite).

Wszystko to o ile dobrze zrozumiałem żądanie , bo inaczej byłby to plik SLDREG (który jest tylko swsettings), o którym ostatnio dyskutowaliśmy. Nawiasem mówiąc, SLDREG nie jest specyficzny dla konkretnej wersji i SP, to banalne pliki tekstowe z pamięci.

Pozdrowienia