Symulacja przepływu oprogramowania instalacyjnego

Próbuję zainstalować SOLIDWORKS Flow Simulation na moim komputerze, ale Menedżer instalacji SOLIDWORKS 2020 SP5.0 informuje mnie, że brakuje mi plików.

Nie sądzę, żebym miał dostęp do pobrania dodatkowych plików, czy możesz mi pomóc?

sw_flow_simulation_1.jpg

Witam

Problem niekoniecznie wynika z symulacji przepływu, ponieważ sprawdziłeś inne opcje, takie jak Solidworks CAM, composer Player itp.

Możesz zainstalować tylko zakupione oprogramowanie, w przeciwnym razie w przypadku innych (nie zakupionych!) to normalne, że otrzymujesz ten komunikat.

Pozdrowienia

Czy możesz zamiast tego pokazać nam okno z komunikatem o błędzie?
Logicznie rzecz biorąc, jeśli masz ważną licencję, możesz połączyć się z serwerem oprogramowania, aby przesłać brakujące pliki (nawet jeśli oznacza to załadowanie 12 GB, aby mieć wszystkie pliki).

Witam;

Czy nie mylisz instalacji Flow Simulation z narzędziami X-press?

Pierwsza z nich jest płatna (i to nie tylko trochę), druga jest ograniczona w swoich funkcjach, ale bezpłatna nawet z licencją standardową od Solidworks...
(Aby aktywować narzędzia Xpress, należy poprosić o numery licencji u sprzedawcy lub na stronie internetowej Solidworks.)

Pozdrowienia.
[Tryb nie na temat-ON] @ stefbeno ... Jak udaje Ci się uzyskać tak małe odstępy między wierszami ? ... Czuję się, jakbym przeskakiwał kolejkę za każdym razem, gdy zwracam wózki.... [Tryb nie na temat-WYŁĄCZONY]
[Powrót do trybu Future-ON] Chłodny! Dziękuję @ stefbeno Preferuję ten rodzaj formatowania wiadomości. [Powrót do trybu Future-OFF]

1 polubienie

[HS] @Maclane
Robię "shift-entry" zamiast po prostu "enter"
[\HS]

1 polubienie