Zaproszenie do udziału w rozwoju i testowaniu SOLID 2017 wraz z zespołem badawczo-rozwojowym

Witam wszystkich,

Tak naprawdę moje pytanie jest skierowane do osób, które uczestniczą w tym spotkaniu. Moja firma niczym się nie zajmuje i chciałam wiedzieć, czy jest ktoś, kto wie, o ile się zająć???

Z góry dziękuję za odpowiedzi Z poważaniem Manu67

1 polubienie

Witam

O czym dokładnie mówisz? Czy masz link, który o tym mówi?

Tak @ Manu, co nam robisz?

Naprawdę nie rozumiemy twojego pytania

@+

1 polubienie

Oto e-mail od mojego dostawcy,

Witaj Manuelu,

Zespół programistów SOLIDWORKS pragnie zaprosić kluczowych klientów do udziału w sesji roboczej i testowej SOLIDWORKS 2017.

Cieszymy się, że możemy zaprosić Cię do udziału w związku z profesjonalnymi i konstruktywnymi opiniami, którymi się z nami podzieliłeś.

To wydarzenie pozwala na:

• Bądź pierwszą osobą, która pozna nowe funkcje SOLIDWORKS 2017 w swoich plikach i procesach pracy. Zachowasz kontrolę nad SOLIDWORKS 2017 i swoje dane.
  • Spotykaj się i współpracuj z ludźmi z działu programowania.
  • Podziel się swoją opinią, aby wpłynąć na wydanie nowych funkcji w SOLIDWORKS 2017 i przyszłych wersjach
  • Odkryj kampus Dassault Systèmes i salę zanurzenia w wirtualnej rzeczywistości (VR-Room - Images), która została zarezerwowana na tę okazję.

W przypadku SOLIDWORKS pozwala to nowej wersji na udostępnienie większej ilości danych i sposobów pracy wykorzystywanych w produkcji w celu poprawy jakości i uzyskania informacji zwrotnych od klientów na temat nowości.

Z praktyki :

• Lokalizacja : kampus Dassault Systèmes w Vélizy (Immeuble Terre Europa 1 A 3 ; 1 rue Jeanne Braconnier, 92360 – Meudon La Forêt : mapa)
  • Data : od 05 do 07 lipca, możesz wziąć udział w jednym lub kilku dniach.
  • SOLIDWORKS zapewnia zakwaterowanie i wyżywienie
  • SOLIDWORKS zapewnia stacje robocze i dostęp do osób w zespole programistycznym.
  • Wstępny harmonogram znajduje się w załączeniu.
  • Przenosisz swoje pliki na pamięć USB lub przenośny dysk twardy i pozostajesz z nimi

Aby móc wziąć udział, wystarczy, że powiesz mi:

• Imię i nazwisko uczestnika(-ów)
  • Ich adresy e-mail
  • Ich numer(y) telefonu
  • Adres Twojej firmy
  • Wybrana data (daty)
  • Jeśli ma być zapewnione zakwaterowanie

Ponieważ liczba miejsc jest ograniczona, zapraszam do jak najszybszego powrotu do mnie. Pozostaję do Państwa dyspozycji w celu uzyskania dalszych informacji.

2017_beta_ess_event_schedule.pdf
3 polubienia

Ok, nigdy nie otrzymałem czegoś takiego! Kto jest Twoim dostawcą?

Być może będziemy musieli uzgodnić z organizatorem, czy można to uznać za szkolenie, aby organizacja OPCA mogła zająć się dniami.

Aby uzyskać więcej informacji na temat SolidWorks 2017:

http://blogs.solidworks.com/solidworksblog/2016/02/previewing-solidworks-2017.html

1 polubienie

Moim dostawcą jest AJ Solutions: http://www.cao-3d.com/

Ok działa PL dzięki, przyjrzę się temu w przyszłym tygodniu.

Mały problem; Skopiowałem "Ta odpowiedź rozwiązała mój problem" z odpowiedzi gt22, aby pokazać innej, jak zweryfikować, a kiedy kliknąłem na nią w odpowiedzi, którą mu dałem, zweryfikowała to dla mnie.... Zrobię to przez Clementine... Przepraszam.....

1 polubienie

Cze wszystkim

Nasz BE otrzymał tę samą wiadomość e-mailem ac cobra 427.

Dostawca Axemble & cadware, zaproszenie dla swoich klientów.

Obecnie wersja beta SolidWorks 2017 jest dostępna dla tych, którzy nadal są objęci umową serwisową.

2 polubienia