Szkoda mi koloru, bo chciałam pokazać, czego nie robić w projektowaniu
Często widzę w elementach, które do mnie przychodzą, mnóstwo funkcji, które są bezużyteczne, ponieważ ludzie komplikują im życie lub są bardzo niechlujni w swoim projekcie
A potem, jeśli kandydat nadal używał mojego utworu, a jego nauczyciel poprosił go o wyjaśnienie, dlaczego cały ten bałagan byłby interesujący, zobaczyć, co kandydat mógłby odpowiedzieć.
Dobrzy MY
Pierwszy plakat najwyraźniej jeszcze nie wrócił z wakacji!
Zbyt silne delirium jak na kiepską grę, a na dodatek młoda osoba, która zadała pytanie, nie daje już znaku życia... Jak tylko wracam do domu, robię sztukę, aby wziąć udział... ^_^
@ac Cobra 427: czy nie masz widocznych krawędzi stycznych w swoim 3D?
W efekcie zrobiłem ten utwór wcześnie rano "niezbyt rozbudzony", powąchanie, powąchanie...
Ale rozmiar części nie ma znaczenia, ponieważ w zależności od tego, czy korzystamy z oddzielnych funkcji (fazowanie, zaokrąglenie, otwory), daje nam to możliwość modyfikacji wartości lub przestawienia funkcji w stan usunięty, zmiany projektu itp.
w przeciwnym razie myślę, że powinniśmy zostawić ten post "w zapomnieniu"...
EDIT: Ale naprawdę ważne pytanie w tym temacie brzmi: co @ludo.mai oznaczało... ????
Całkowicie się z tobą zgadzam @olivier42. To jest mój cheat na obniżenie pliku do 90kB, nie korzystałem z żadnej funkcji wiercenia :) Robiłem tylko wytłaczanie lub obroty (wstyd mi, ale myślałem, że może to sprawi, że pilnik będzie cięższy!? Zrobiłem też fazowania na szkicu itp...) W każdym razie było fajnie 5 min.
to zabawne, przerobiłem to w 5 funkcjach, a otwierając, zapisując plik, a następnie zamykając, zmienia się jego rozmiar: 88 / 92 / 107 KB ... dziwaczny...
I jak by mówiło ostatnie zdanie Mangalore (dla 88 kb): "na honor... "
@Olivier42, w rzeczywistości zostawiłam komentarz o tym, że w tym czasie nie było już wakacji szkolnych i wtedy zdałam sobie sprawę, że post zaczyna się starzeć (swoją drogą nie rozumiem, dlaczego znalazł się na szczycie ostatnich zajęć).
Chciałem poprawić swój post i w połowie powiedziałem do siebie "pfff, nie warto" i zostawiłem swój post pusty, ponieważ nadal nie znalazłem, jak usunąć post.
Proszę bardzo, rzeczywistość jest mniej fajna niż wyjaśnienie podane przez Zozo_mp :(