Potrzebuję pomocy w stworzeniu tego utworu

Tak!

Biorąc pod uwagę wiele próśb w MP dla tych, którzy nie mają wersji 2018, zrobiłem z was zwolnione tempo.  :-)

Należy pamiętać, że w tej metodzie wykonuje się dwie części z minimalną liczbą wiórów.

W każdym razie w pełni odpowiadam na prośbę @Souleyb , ponieważ dostarczam mu pliki, które pozwolą mu uzyskać dobrą ocenę u swojego nauczyciela.

(jeśli ten ostatni nie ma zawału serca)

Pozdrowienia

Kto jest najszybszy z dołączonym MEP (kliknij tutaj, aby dowiedzieć się wszystkiego o metodzie 3F = Fail Fast Succeed faster)

Trzymaj się jak szalony

Chciałbym poznać rozmiar pliku twoich części

Aby porównać zgodnie z zastosowaną procedurą

@+;-)

3 polubienia

Cześć gt22

184 KB w wersji ciężkiej :-)

2 polubienia

PRT = 119 KB (SW 2016)

3 polubienia

wszystkie programy razem, 0 KB :D

3 polubienia

Przynajmniej dla nauki mój plik ma 90 kb i 7 minut, ponieważ starałem się, aby plik był tak ciężki, jak to tylko możliwe... :)

Miłego weekendu

1 polubienie

@G jest dla mnie na razie najlepsze ;-)

1. @ G           =  90 KB
  2. @ olivier 42 = 119 KB
  3. @Zozo mp  = 184 KB
3 polubienia

Dla zabawy, "używając sztuczki SW (której sekret mam w sobie...)"

ten sam PRT, bez zmiany czegokolwiek w drzewie konstrukcyjnym lub ukrywania czegokolwiek = 107 KB

"Niech ciemna strona zapanuje nad galaktyką... "

1 polubienie

Dla mnie najlepszy i szczerze mówiąc, to ten, który ma najwierniejszy kolor

;-)

4 polubienia

Tak, ale to trwa dłużej... ale nie ma już miejsca ;)

capture.png
2 polubienia

Szkoda mi koloru, bo chciałam pokazać, czego nie robić w projektowaniu

Często widzę w elementach, które do mnie przychodzą, mnóstwo funkcji, które są bezużyteczne, ponieważ ludzie komplikują im życie lub są bardzo niechlujni w swoim projekcie

A potem, jeśli kandydat nadal używał mojego utworu, a jego nauczyciel poprosił go o wyjaśnienie, dlaczego cały ten bałagan byłby interesujący, zobaczyć, co kandydat mógłby odpowiedzieć.

Dobrzy MY

Pierwszy plakat najwyraźniej jeszcze nie wrócił z wakacji!

Cześć chłopaki,

Zbyt silne delirium jak na kiepską grę, a na dodatek młoda osoba, która zadała pytanie, nie daje już znaku życia... Jak tylko wracam do domu, robię sztukę, aby wziąć udział... ^_^

6 polubień

Zajęło mi to 5 minut na 100kb

piece_delire.jpg
2 polubienia

@ac Cobra 427: czy nie masz widocznych krawędzi stycznych w swoim 3D?

W efekcie zrobiłem ten utwór wcześnie rano "niezbyt rozbudzony", powąchanie, powąchanie...

Ale rozmiar części nie ma znaczenia, ponieważ w zależności od tego, czy korzystamy z oddzielnych funkcji (fazowanie, zaokrąglenie, otwory), daje nam to możliwość modyfikacji wartości lub przestawienia funkcji w stan usunięty, zmiany projektu itp.

w przeciwnym razie myślę, że powinniśmy zostawić ten post "w zapomnieniu"...

EDIT: Ale naprawdę ważne pytanie w tym temacie brzmi: co @ludo.mai oznaczało... ????

3 polubienia

Całkowicie się z tobą zgadzam @olivier42. To jest mój cheat na obniżenie pliku do 90kB, nie korzystałem z żadnej funkcji wiercenia :) Robiłem tylko wytłaczanie lub obroty (wstyd mi, ale myślałem, że może to sprawi, że pilnik będzie cięższy!? Zrobiłem też fazowania na szkicu itp...) W każdym razie było fajnie 5 min.

Miłego dnia wszystkim

3 polubienia

to zabawne, przerobiłem to w 5 funkcjach, a otwierając, zapisując plik, a następnie zamykając, zmienia się jego rozmiar: 88 / 92 / 107 KB ... dziwaczny...

I jak by mówiło ostatnie zdanie Mangalore (dla 88 kb): "na honor... "

;-)

2 polubienia

@Olivier42, w rzeczywistości zostawiłam komentarz o tym, że w tym czasie nie było już wakacji szkolnych i wtedy zdałam sobie sprawę, że post zaczyna się starzeć (swoją drogą nie rozumiem, dlaczego znalazł się na szczycie ostatnich zajęć).

Chciałem poprawić swój post i w połowie powiedziałem do siebie "pfff, nie warto" i zostawiłem swój post pusty, ponieważ nadal nie znalazłem, jak usunąć post.

Proszę bardzo, rzeczywistość jest mniej fajna niż wyjaśnienie podane przez Zozo_mp :(

4 polubienia

To pytanie w końcu wywołuje szum!  ;)

8 polubień

O uff, wszyscy zastanawiali się, co się z tobą stało Ludo.May

Martwiliśmy się, to wszystko...

... Spróbujmy teraz rozszyfrować ten temat...

PS: Korzystam z okazji, aby powiedzieć Clémentine, że wysłałem wiadomość prywatną z pytaniem na moim profilu.

W końcu uda mu się zmusić ludzi do pracy ;-)

4 polubienia