Witam Cię; Właśnie zainstalowałem oprogramowanie CATIA dla studentów za darmo z kodem: CATIA4FREE18 przez Desault Systeme, postępowałem zgodnie z krokami narzuconymi przez instrukcję instalacji, wszystko idzie dobrze, ale właśnie po uruchomieniu Catia wyświetla się kilka komunikatów o błędach mówiących, że nie masz tej licencji (podczas gdy ja mam licencję roczną) i Catia uruchamia się normalnie Nie ma problemu, ale to, co cię niepokoi, to jej komunikaty o błędach (+20 komunikatów o błędach).
Czy możesz powiedzieć nam coś więcej? Kiedy powiesz
""" za darmo z kodem: CATIA4FREE18 przez Desault Systeme, """ został pobrany ze strony Dassault Système lub z jednej z wielu witryn, które oferują bezpłatne fałszywe przedmioty.
W przypadku licencji studenckich dostępne są elementy sterujące z Dassault CATIA (to samo dotyczy Solidworks) i ogólnie rzecz biorąc, nie jest to proste pobranie dostępne dla wszystkich użytkowników www.pourrinet.déconne.com
Zozo_mp Tak, to oficjalna strona, po prostu źle napisałem Dassault Système, prawdopodobnie amatorski błąd Oto link: https://academy.3ds.com/fr/software/catia-v5-edition-etudiante
D.Roger Poszedłem w jego ślady, nawet ponownie przerobiłem instalację, aby mieć pewność, że nie zapomniałem o żadnym kroku... ale niestety CATIA V5 uruchamia się normalnie i nadal pojawiają się te komunikaty o błędach.