Nie widzę pobranych plików

Witam

Czy korzystasz z przeglądarki Internet Explorer lub Chrome?

W przeglądarce Chrome u dołu wyświetlonej strony znajduje się okienko, wystarczy kliknąć plik.

Witam

nie, jestem na Mozilla firefox

Cześć @ Brigitte

O jakim typie pobierania mówisz

jeśli pobierasz części wykonane w wersji wyższej niż wersja oprogramowania znajdująca się na twoim komputerze

To zupełnie normalne

Możesz otworzyć wersję z tego samego roku lub niższą 

ale nigdy nie będziesz w stanie otworzyć wyższej wersji oprogramowania

np. jeśli masz wersję oprogramowania 2012, wszystkie wersje niższe niż 2012 będą mogły być używane

ale wersje 2013/2014 będą bezużyteczne

@+ ;-)

Czy odwiedziłeś "moje dokumenty" i "moje pliki do pobrania"?

1 polubienie

Witam

Dziękujemy, że opowiedziałeś nam o tym trochę więcej.

Jeśli jest to Solidworks, pliki do pobrania. Domyślnie znajdują się one w C:\Users\User Name\Documents\SolidWorks Downloads

Ale chodzi o to, aby przenieść je na współdzielone, jeśli masz kilka stacji roboczych CAD.

Pozdrowienia.

1 polubienie

To dużo... Proste jak podstawowe dane.

Czy moglibyśmy mieć inne informacje (przynajmniej krótki tekst), aby poznać używane oprogramowanie, wersję systemu Windows, jakie typy plików, co robić, itp.

W "tagach" pytania jest zaznaczone Solidworks, więc domyślam się, że są to pliki SW pobrane przez Mozillę, ale mały "scenariusz" by nam odpowiadał, abyśmy mogli udzielić prawdziwej odpowiedzi, a nie "kawałków" jeden po drugim.

Dziękuję

3 polubienia
Witam, po pobraniu samouczka na temat lynkoa musisz wrócić do tej strony.
1 polubienie

Witam

Wracając do tego, co powiedział "Lucas Prieur" w samouczkach, jest plik do pobrania (pdf, word...), albo kilka kroków, które należy wykonać z obrazami, aby pomóc, albo link, aby przejść do innej witryny lub link do filmu, Jeśli mówimy o pobieraniu na Lynkoa.

1 polubienie

Sam rozwiązałem swój problem

Dziękuję