Witam
Czy korzystasz z przeglądarki Internet Explorer lub Chrome?
W przeglądarce Chrome u dołu wyświetlonej strony znajduje się okienko, wystarczy kliknąć plik.
Witam
Czy korzystasz z przeglądarki Internet Explorer lub Chrome?
W przeglądarce Chrome u dołu wyświetlonej strony znajduje się okienko, wystarczy kliknąć plik.
Witam
nie, jestem na Mozilla firefox
Cześć @ Brigitte
O jakim typie pobierania mówisz
jeśli pobierasz części wykonane w wersji wyższej niż wersja oprogramowania znajdująca się na twoim komputerze
To zupełnie normalne
Możesz otworzyć wersję z tego samego roku lub niższą
ale nigdy nie będziesz w stanie otworzyć wyższej wersji oprogramowania
np. jeśli masz wersję oprogramowania 2012, wszystkie wersje niższe niż 2012 będą mogły być używane
ale wersje 2013/2014 będą bezużyteczne
@+ ;-)
Czy odwiedziłeś "moje dokumenty" i "moje pliki do pobrania"?
Witam
Dziękujemy, że opowiedziałeś nam o tym trochę więcej.
Jeśli jest to Solidworks, pliki do pobrania. Domyślnie znajdują się one w C:\Users\User Name\Documents\SolidWorks Downloads
Ale chodzi o to, aby przenieść je na współdzielone, jeśli masz kilka stacji roboczych CAD.
Pozdrowienia.
To dużo... Proste jak podstawowe dane.
Czy moglibyśmy mieć inne informacje (przynajmniej krótki tekst), aby poznać używane oprogramowanie, wersję systemu Windows, jakie typy plików, co robić, itp.
W "tagach" pytania jest zaznaczone Solidworks, więc domyślam się, że są to pliki SW pobrane przez Mozillę, ale mały "scenariusz" by nam odpowiadał, abyśmy mogli udzielić prawdziwej odpowiedzi, a nie "kawałków" jeden po drugim.
Dziękuję
Witam
Wracając do tego, co powiedział "Lucas Prieur" w samouczkach, jest plik do pobrania (pdf, word...), albo kilka kroków, które należy wykonać z obrazami, aby pomóc, albo link, aby przejść do innej witryny lub link do filmu, Jeśli mówimy o pobieraniu na Lynkoa.
Sam rozwiązałem swój problem
Dziękuję